Albert Rivera aspira a ser el nou president del govern. Per fer-ho, ha adoptat el paper de salvador de la pàtria que defensarà la unitat d'Espanya a capa i espasa dels atacs dels independentistes. S'ha cregut tant el seu propi paper, però, que en els dos debats a quatre a TVE i Antena 3 la seva excessiva teatralització ha provocat l'escarni massiu a la xarxa. Per treure més objectes que en un Todo a cien o per semblar un hooligan celebrant un gol del seu equip al descompte.

rivera fotos debat

@jnavarrogalvez

rivera punys celebracio debat

@app3dba

Els rictus habituals de Rivera, l'exageració gestual de la que fa gala, han fet que damunt el seu cap sempre sobrevoli una ombra. Fa dos dies, al programa Espejo público, Rivera es va prendre Un café con Susanna (Griso), però no van parlar precisament d'aquesta substància excitant: "¿Cómo llevas que se diga que te hagan el antidopaje?". Griso directa. I Rivera encara més: "Es un bulo, mala leche de activistas haters. Pero me di cuenta que afectaba a mi familia. Mi madre me llamó llorando. Desmiéntelo por mí y por tu hija, dijo mi madre. No me he drogado en mi vida, ni droga dura ni cocaína ni nada parecido”. Però qui ha anat un pas més enllà ha estat el periodista José Ramon de la Morena al seu programa esportiu nocturn a Onda Cero. Griso va centrar i De La Morena ha rematat a gol: "¿Has probado la coca?".

rivera i de la morena

Onda Cero

El borreguito i els lobitos de la sintonia d'El transistor s'han quedat callats de la impressió. Però Rivera ha tornat a negar la major: "Nunca la he probado. De hecho, he demandado a gente por decirlo". De la Morena deixa caure el nom de Monedero. I el líder taronja el que deixa caure és una amenaça soterrada si li continuen buscant les pessigolles: "Hay políticos y gentuza que cuando no tienen ideas, difaman. Por eso gané esa demanda y tuvo que retirar sus palabras. Hay gente que se droga, y me consta que se droga, y se pone estupendo porque dice que yo me drogo, que no me he drogado nunca. Hay gente que se droga, y lo sabe media España, y se dedica a hacer bromitas conmigo. Yo no difamaré nunca de Pablo Iglesias, de Pablo Casado ni de nadie".

Un presentador d'un programa d'esports preguntant-li a un candidat a la presidència sobre drogues... Certament, la campanya electoral no deixa de sorprendre.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat