Després d'un estiu de picaflor, Albert Rivera torna a l'estabilitat sentimental. La ruptura amb Malú, mare de la seva filla Lucía, ja és història antiga. Ha passat diverses pàgines de cop, i actualment es pot considerar un home emparellat. L'afortunada, o com li vulguin dir, és una influencer que respon al nom de Carla Cotterli. Van ser fotografiats en actitud amorosa a Eivissa, unes imatges que feien de contrapunt a la seva història amb l'actriu catalana Aysha Daraaui, la que li feia el caiman en les aigües turqueses de les Pitiüses. Amb la Carla les evidències eren menys pujades de to: no era un 'calentón', això era un morreig galant, ortodox, tradicional. Aquesta era l'autèntica aposta de l'exlíder de Ciutadans, i pel que sembla ha sortit bé. Encara duren. No és poca cosa. 

Malgrat la discreció amb la qual estan tractant el seu idil·li, hi ha evidències prou clares per afirmar que la relació rutlla. Diuen que tots els camins condueixen a Roma, tot i que en el seu cas hauríem de posar el Marroc, on han passat uns quants dies. I els han caçat. Les xarxes socials de tots dos llueixen curioses escapades recents al país africà, coincidint en el temps i en l'espai l'un amb l'altre. Tanmateix, no hi ha cap imatge de la parelleta. O si més no una de nítida, concloent, inapel·lable. O sí. N'hi ha una molt sospitosa. S'ha de buscar molt, sembla aquell joc del 'On és el Wally'. 

Una escena compartida de la Carla conté una silueta força familiar. Es distingeix en la distància; sembla Albert Rivera. Potser algun ens diu agosarat, però clar, el rastre que han deixat deixa poc marge a la imaginació. Quina casualitat que hagin fet un tour de "10 noches, 8 ciudades, 4 vuelos & +5.000 kms", hagin voltat els mateixos escenaris i, llàstima, no hagin coincidit. Per exemple, pels deserts "de Erg Chebbi y Erg Chegaga". Ai, l'atzar, l'atzar. És tan barroera l'endevinalla que sembla impossible que aquest parell no vulgui enviar-nos un missatge, tan rucs no som. Ja pot citar al seu amic i correligionari Marcos de Quinto, amb qui va muntar en buggy per les dunes del Sahara, que no cola. La companyia més agradable i amb la que va gaudir, presumptament, de moments íntims, no va ser la del vicepresident de Coca Cola. 

Marruecos Rivera Instagram
Albert Rivera (o el seu doble) al Marroc / Instagram

La sospita que Rivera està intentant administrar la informació sobre la seva vida sentimental torna amb força. Recordin que la periodista Isabel Rábago, poc sospitosa d'enemiga de Rivera, va escampar el dubte de si l'Albert estava conxorxat amb els paparazzi que els van enxampar durant l'inici del seu romanç a Eivissa. Aquest moviment, donant peixet a la detestada premsa del cor, fa pensar que o torna a voler jugar, o que s'ha confiat massa i ha sortit regular la cosa. Quin és el problema, però, per presentar-se oficialment com a parella? Per omplir de satisfacció la Carla, de la que es va dir que estava il·lusionadíssima i fins al moll de l'os ("el verdadero amor") del català? Què l'atura? Rivera continua sent insondable, què passarà per aquell caparró és un misteri. El que no ho és pas és que està pillao per la Carla. No cal que un amagueu, el paperot sobra. L'amor és per sentir-se orgullós, no per tapar-lo. 

Albert Rivera nueva novia besos carla Semana
Albert Rivera amb Carla Cotterli / Semana

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!