Albert Rivera surt a tot arreu, ara també protagonista de la TV xafardera, Telecinco. Després de protagonitzar la segona ruptura sentimental, la premsa del cor corre a trobar-li parella. Els codis de la premsa rosa sempre són els mateixos "Hay o no terceras personas". Ningú no explica per què Beatriz Tajuelo ja no és nòvia de Rivera des del novembre, i forma part de la seva intimitat. Però si el primer divorci del president de Ciutadans, amb la mare de la seva filla, va ser previ a ser diputat a les Corts espanyoles, ara viu sota el focus de tot l'Estat. I Telecinco és implacable. La famosa presentadora de la cadena que es postula com a nòvia del líder taronja apareixia a un tuit de Telecinco que la cadena ha fet esborrar:

Enorme ridícul de Telecinco d'esborrar un tuit per por a Rivera. La farsa és que Alba Carrillo és la típica famosa carn de Telecinco. Famosa per ser ex. Ex de Fonsi Nieto i ex de Feliciano López. Per histriònica i donar bé en pantalla la va fitxar Paolo Vasile per ser la cinquena part del programa fallit Hable con ellas. Ara fa de tertuliana al programa Ya es mediodía on han recuperat unes declaracions d'Albert Rivera: "¿Si ligaba mucho? Me defendía, no me voy a quejar. Y quien tuvo, retuvo". I després apareix Alba Carrillo a plató: "Mirad como hago las genuflexiones, yo ya me veo en la Moncloa":

rivera alba t5

Telecinco (Clica la foto per veure el vídeo)

Alba Carrillo crida mirant a càmera: "Albert y Alba, doble A. Me encanta. Y es Escorpio. Me encanta, son hípersexuales". Després afegeix "Me veo de Primera Dama. Puedo ser novia de Albert Rivera. No os metáis con mi futuro marido". Un altre tertulià atura la model "El probre hombre lo está pasando fatal" i Isabel Rábago remata "Fatal no lo está pasando, pretendientas no le faltan".

albert rivera tajuelo GTRES

GTRES

Albert Rivera ja no festeja amb Tajuelo i altres rosses s'hi fixen, El de Ciutadans ho ha aconseguit: és carn de Telecinco.