Paolo Vasile comença 2019 amb les idees clares: menys informació i més pits (masculins i femenins). Després de carregar-se el programa de més èxit de Cuatro, Las mañanas de Cuatro, ara fa el mateix amb els informatius de la seva segona cadena. Elimina l'únic reducte d'actualitat que li quedava, les dues edicions d'informatius Noticias Cuatro, tant la de les 8 del vespre com l'edició de migdia. segons publica El Televisero quedarà un informatiu al migdia de... 8 minuts. La resta de la cadena serà pels quillos i xonis de Mujeres y hombres y viceversa i tot quan programa de trobar parella se'ls ocorri: First dates, Granjero busca esposa, Quién quiere casarse con mi hijo... fins a l'infinit.

Javier Ruiz torna a aquedar-se sense feina. Ja li va passar quan Mediaset va fulminar Las mañanas de Cuatro que ell conduïa. El periodista va llençar-li un dard a Vasile: "Hemos intentado hacer periodismo". I ara Vasile li torna: al carrer. Alguns intentaran reubicar-se a un programa de tardes després del nou de Risto Mejide i presentat per Carme Chaparro. Les reaccions a les xarxes són d'indignació entre companys de professió i espectadors:

myhyv mediaset

Cuatro

Les TV són concessions del govern d'Espanya i convertir una cadena en això podria suposar la cancel·lació de la concessió. Però contra Vasile i Ana Rosa ningú no gosa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat