Albert Rivera ha aconseguit el que volia el seu últim dia de vida pública: ser protagonista. A quatre dies de fer 40 anys. Divendres 15 de novembre bufarà el canvi de dècada amb Malú i sense escó. La dimissió del ja exlíder de Ciudadanos té moltes explicacions, com que el seu ego no suportaria tenir menys diputats que Rufián i ser l'últim a parlar al Congreso. Però qui més l'ha lloat és qui el remata. Eduardo Inda, que té bona informació de les clavegueres de l'Estat, ha ofert a El programa de Ana Rosa l'explicació de per què li ha anat tan malament a Rivera.

inda rivera T5

Telecinco (clica la foto per veure el vídeo, als 16:15)

Eduardo Inda: "Debió dimitir anoche,es falta de espíritu democráticoAlbert Rivera ha estado desaparecido muchísimo tiempo. Entre la investidura de Sánchez y las elecciones estuvo un mes y medio desaparecido. Y otra cosa: la vida caótica que lleva es un desastre. El perrito Lucas, la clase de spínning que quería hacer... e ir de presidente del Gobierno cuando no has ganado nunca las Elecciones Generales". A quina classe de vida personal desordenada es referix Inda? Quines causes atribueix a que Rivera estigués mes i mig desaparegut? Què insinua Inda?

albert rivera plora al comiat GTRES

GTRES

D'entre les desenes de fotos de l'última compareixença de Rivera com a líder de Ciutadans, Només hi ha una, aquesta, on s'aprecia que li ploren els ulls. Es demostra que Rivera no és un robot, perquè els robots, si ploren, es rovellen.