Les eleccions per saber qui serà el president de la Generalitat se celebraran en algun moment de 2021 si la pandèmia no ho evita. Acabat el termini per presentar les llistes electorals, el DOGC ha publicat totes les persones que opten a ser diputades al Parlament. La passada legislatura hi va haver una sorpresa: el director de RAC1, Eduard Pujol, deixava l'emissora per anar de número 8 a la llista de Puigdemont. Ara es presenta un locutor de RAC1, probablement la veu més estimada: Jaume Nolla.

jaume nolla twitter

marcel·li i clapes RAC1

Jaume Nolla, fent de Sr. Marcel·lí, i Toni Clapés, RAC1

El millor personatge de tota la programació de la ràdio líder és el seu Senyor Marcel·lí. Jaume Nolla retrata amb el seu personatge la saviesa popular del senyor gran català, rondinaire, tossut i a la contra de les modes. Una troballa que contribueix a fer Versió RAC1 el programa del vespre més escoltat de Catalunya: 217 mil oients en l'últim EGM. Si els converteix en votants, Jaume Nolla serà diputat i, per tant, possible president de la Generalitat. Es presenta per un partit polític sense representació: FNC, el Front Nacional de Catalunya. El locutor ja s'ha pronunciat:

Nolla hi va de número 2 per Barcelona. Qui estigui interessat en saber quins són els principis del partit pot consultar el seu web. Per dir-ho suau: independentistes del morro fort. Les urnes diran.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat