La nissaga Sánchez-Vicario estarà sempre lligada al món del tennis. Els tres germans Arantxa, Emilio i Javier s'hi van dedicar professionalment, destacant sobre la resta la figura de la primera, ex número 1 del món i guanyadora de diversos Grand Slam. Després vindria l'Emilio, qui va gaudir de molta popularitat i va arribar a ser entrenador de la selecció espanyola de la Copa Davis. L'últim del clan, en Javier, va tenir una carrera molt més modesta, però pot presumir d'una filla triomfadora. A l'esport? No, al món dels negocis. 

arantxa sanchez vicario GTRES
Arantxa Sánchez-Vicario / GTRES

Parlem de l'Alba, que està demostrant tenir bona fusta i olfacte en el sector de l'emprenedoria associada al món de l'alimentació saludable. Fa alguns mesos va sorprendre al mercat amb el llançament de 'Coliflow', una marca de bases de pizza en la que l'ingredient principal és precisament la coliflor. La utilització d'aquest producte s'ha estès molt durant els darrers anys, oferint una alternativa sana i gustosa a aquells intolerants amb els derivats de la farina. Molts ja feien les seves pròpies pizzes a casa, amb resultats variables depenent de la traça del cuiner o cuinera. El que ha fet l'Alba ha estat comercialitzar la seva pròpia línia de producte i estalviar als clients experiències de poc èxit com a mestres pizzers.

Coliflow web
El web de Coliflow

L'Alba va presentar la línia fa algunes setmanes durant la celebració de l'Open Banc Sabadell de Barcelona. Malgrat no dedicar-se a la raqueta no va perdre l'oportunitat de fer servir l'empenta del seu cognom en l'àmbit tennístic i esportiu de primer nivell. La première al costat de la seva àvia Marisa va ser un èxit, i la bona ratxa continua. Ara acaba d'aconseguir el reconeixement de l'associació sense ànim de lucre Youth Economic Circle, que ha celebrat les seves jornades anuals a Madrid. La Sánchez-Vicario s'ha endut el premi emprenedor YEC 2022 en reconeixement a la seva idea i a l'impacte que ha obtingut amb el llançament. 

Alba Sánchez Vicario y Marisa Vicario GTRES
Alba Sánchez Vicario i la seva àvia Marisa Vicario / GTRES

L'Alba es va mostrar molt agraïda a l'associació i al jurat que l'ha distingit sobre la resta de participants. "Hemos dedicado dos años para poder lanzar al mercado una pizza tan saludable como sabrosa”, i sent molt d'orgull de l'esforç que han hagut de dur a terme durant tota aquesta aventura empresarial. El principal avantatge de la seva proposta és l'eliminació de greixos perjudicials per a la salut, a banda de convertir-se en una bona opció per a celíacs que no volen renunciar a una bona pizza.

Alba Sánchez Vicario pizza GTRES
Alba Sánchez-Vicario / GTRES

Felicitats per l'èxit i esperem que la seva carrera no acabi enterbolida per problemes com els que ha patit la seva tieta famosa.