Va ser potser un dels acomiadaments televisius més polèmics de la passada temporada i sembla que la fi de la guerra mediàtica encara queda molt lluny. Alba Carrillo, que durant bona part de la darrera dècada ha estat una de les col·laboradores més estimades i cotitzades de Telecinco, era convidada formalment a dir adeu a la feina de manera fulminant a principis del 2023.

La madrilenya, que va saltar a la fama en el 2007 com una de les participants de l'extint Supermodelo, ja feia temps que s'havia convertit en un personatge més de la cadena. Per les seves desventures amoroses amb personalitats com el pilot de motociclisme Fonsi Nieto o el tenista Feliciano López, però també per la seva participació en 'realities' de la casa com Supervivientes Gran Hermano VIP. En ambdós va ser la segona favorita de l'audiència, tenia el públic del seu costat. I encara el té. Fora de la tele, però no fora del focus, la filla de Lucía Pariente ha concedit una entrevista a El Mundo de què ni Ana Rosa Quintana ni Mediaset surten gaire ben parats

Alba Carrillo està 'lista para la vida' i no deixa canya dreta

Ha estat amb motiu de la promoció de l'esperadíssim llibre que publicarà el pròxim 5 d'octubre que l'excol·laboradora de Ya es mediodía ha concedit aquestes paraules al mitjà abans citat. El passat juliol, la model exposava aquesta imminent reconversió en autora. Amb un emotiu text que publicava a les xarxes socials, la televisiva anunciava el llançament de Lista para la vida, una primera obra en què s'obre en canal sense tabús ni pors a allò que pugui passar en el futur.

"No sabéis lo que me he emocionado escribiendo este libro. Me he exprimido el alma y no dejo ningún tema sin tratar: amor, trabajo, familia, sexo… Había días que me iba a la cama y no podía dormir porque había estado escribiendo y tenía removidas las entrañas. Otros días, mi motor para levantarme era escribir y me daba la fuerza y la ilusión recordando cosas preciosas y anécdotas divertidísimas. Me muero de amor por encontrarme con vosotros con motivo de este libro y firmar e intercambiar opiniones", es confessava llavors.

Una incursió literària que no és cosa nova per a ella, ja que admet que "a mí los libros siempre me han salvado; desde pequeña he sido superlectora de clásicos y gracias a ellos he encontrado respuesta a muchas cosas que no entendía". Però, en cap cas ha estat aquesta una xerrada tranquil·la. Carrillo desmunta la nova Telecinco. "Ser aburrido no es ser blanco, lo que no hay que hacer es investigar en ficheros policiales o meterse con las personas de una manera que roza casi lo delictivo. Pero la parte de Sálvame que tenía humor era absolutamente maravillosa, acompañaba a muchísima gente. La cadena tiene otros problemas más graves".

Torna a carregar contra Ana Rosa Quintana

"Yo de Sonsoles solo puedo decir que es la mujer más elegante que he conocido como persona. Se merece todo lo bueno que le pase. Y eso no puedo decirlo de Ana Rosa", sentencia quan li pregunten per la nova competència entre ambdues en la franja de la tarda. Però no ho deixa aquí, i torna a carregar contra la propietària de Unicorn Content, la productora per a la qual abans ella també treballava. "Que ella sea el estandarte de una cadena cuando ni ha escrito un libro... Que una persona a la que le escriben su propio libro siga siendo la reina de nada, pues dice poco también de las personas que la siguen, francamente". Bomba. Alba, nova autora de l'any. AR, autora de palla. En cap cas és la primera vegada que li profereix perletes d'aquesta índole. Quan fa uns mesos estrenava El salón de té, el seu canal de Twitch, ja va parlar sobre el tema sense embuts.

Desitjant llegir les pàgines de la Carrillo més honesta i llenguallarga. Mentrestant, Quintana procura mantenir TardeAR, el seu nou vaixell, a flor d'aigua en temps d'audiències a la baixa.