Hi ha desaparicions estranyes i després la que Alba Carrillo, col·laboradora de Mediaset, ha denunciat públicament en les últimes hores. Un alarmant testimoni, en relació a la seva roba interior, que no ha deixat a ningú indiferent. L'ex de Feliciano López està molt preocupada perquè s'està quedant sense calces i sostenidors. Bé, de fet, ja no té. I el motiu no és cap altre que el seu preciós gos Fresh, un animalet que li van regalar els seus companys del programa Ya es Medodía, de Telecinco. D'aquí l'original nom del gos. Fresh, que vol dir fresc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alba Carrillo (@albacarrillooficial) on

Tot i que per fresca, l'Alba Carrillo. I és que el seu gosset, ha explicat ella mateixa, li ha destrossat tot el repertori de calces i sostenidors que tenia al seu espaiós armari. "S'ha menjat tota la roba interior. No tinc llenceria i n'he d'anar a comprar", ha afirmat, preocupada, la que fos concursant de Gran Hermano VIP. Unes entremaliadures que no han fet cap mena de gràcia a la model, malgrat els seus esforços per riure davant de les càmeres. "És un regal enverinat", ha afegit fent referència a la seva mascota, i també als seus companys de programa que la van obsequiar amb un gos perquè estigués distreta.

Alba Carrillo, Telecinco

Alba Carrillo, Telecinco

Un testimoni que Sonsoles Ónega, presentadora del programa en el que col·labora Carrillo, s'ha pres a riure. La periodista i escriptora, tirant d'ironia, ha reaccionat a l'estranya desaparició de la roba interior d'Alba Carrillo dient el següent: "Doncs en Santi estarà content!". Unes paraules amb les que ha fet al·lusió a la parella d'Alba, el periodista i presentador, Santi Burgoa, amb qui es va conèixer als famosos passadissos de Telecinco. "Home, clar!", ha exclamat l'ex de Fonsi Nieto. Demanarà la model calcetes i sostenidors per Nadal? O s'esperarà a les rebaixes de gener?