Alba Carrillo és una dona de paraula i quan promet una cosa, la compleix... a mitges. La model madrilenya es va quedar bocabadada dilluns a ‘Ya es mediodía’ de Telecinco amb unes fotografies de Sandra Gago, la parella actual del tennista Feliciano López (que és l’exmarit de Carrillo), en biquini. “Está buenísima y es una chica cañón, no podría mentir”, afirmava aleshores per televisió. “Aunque para lo que te va a servir... Porque el marido que te has echado es como gato de escayola”. Una de freda i una de calenta.

alba carrillo sandra gago telecinco

Mediaset

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐒🐒🐒

A post shared by Sandra Gago (@sandragago_) on

La model va assegurar al programa que es faria una foto igual. Tot i que al final s’ho ha repensat i ha decidit que la instantània, millor sense res. “Prometí foto en bikini pero no me lo he traído”, publica a Instagram. A la imatge, Carrillo es mostra tal com va arribar a aquest món: al lavabo, totalment despullada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prometí foto en bikini pero no me lo he traído🤷🏼‍♀️ 👙🤦🏼‍♀️ @yaesmediodiaoficial

A post shared by Alba Carrillo (@albacarrillooficial) on

Telecinco no ha trigat gens a emetre en directe el nu integral d’Alba Carrillo. A ‘Ya es mediodía’, el presentador Marc Calderó el definia així aquest dijous: “Espectacular, exuberante, sensual... me quedo sin adjetivos”, mentre al costat de la seva cara, a la pantalla partida, hi apareixia la model sense roba.

marc caldero alba carrillo telecinco

Mediaset