El Reial Madrid té un problema seriós: la seva afició. Bé, siguem justos. Una part importantíssima d'ella, no tota. Aquesta és la bona notícia; la dolenta, pèssima i nefasta, és que al bàndol dels indesitjables va ple: ultres, racistes, homòfobs, misògins i masclistes. I més d'un nazi, també. Ara que el campeoníssim ha fitxat definitivament Kilian Mbappè, els sectors més rancis de la caverna exigeix tornar-lo a París. Tot per les manifestacions del jugador arran de la convocatòria anticipada d'eleccions a França, fent una crida a votar contra l'extrema dreta de Marine Le Pen, gran triomfadora de les europees. No cal dir que des de Dani Carvajal a l'últim dels Ultra Sur han començat a convulsionar. La seva nova estrella és del bàndol enemic. Es veu que Florentino no li va explicar aquesta particularitat.

El que passa amb els homes de Carlo Ancelotti té el seu reflex en el femení d'Alberto Toril. Un equip que ha fet figa durant la temporada, eliminats de Champions de manera contundent a la lligueta i incapaces de fer pessigolles a l'imperial Barça d'Aitana, Hansen o Alexia. Per això hi ha una purga descomunal en marxa, amb jugadores sortint per la porta del club sense aturador. Fan fora veteranes com Ivana o Zornoza, també fitxatges estrangers que no han quallat; es queden altres com Misa Rodríguez o Athenea del Castillo. Sembla que la portera canària es penedirà, mentre la davantera s'ho mira impassible. Calladeta, sense fer soroll. Quina sorpresa.

Misa Rodríguez selección española femenina España / Foto: EFE
Misa Rodríguez / EFE

La Misa està sent víctima d'una campanya d'odi fastigosa per part de seguidors del club blanc, després de compartir una fotografia de vacances amb Jennifer Hermoso. La davantera, mite del Barça, de la selecció i de la història del futbol femení en general, és el coco per a tots aquells personatges que donen suport, defensen i fins i tot fan la croqueta amb Luis Rubiales i els seus sequaços. La Misa i la Jenni, a bord d'un vaixell, en biquini i gaudint del seu temps de descans com els surt del monyo, van cridar l'atenció del community manager del Reial Madrid. Van comparti l'estampa, desencadenant una exhibició de misèria humana, d'insults, vexacions, d'expressions que no val la pena reproduir. Ja les ensenya el mateix Madrid, per a vergonya de l'entitat i de la societat en general.

Fèiem referència abans al mutisme per part de la seva companya Athenea, estrella de l'equip i de l'afició merengue. Sobretot arran de ser una de les que es van desmarcar de la plantada a la Federació Espanyola de Futbol i la selecció, o gràcies a dues fotografies de la seva parella que ella trobava supercuquis, però quina casualitat: totes dues tenien referències feixistes. I no, Castillo no estava fent cap crítica, ni a l'existència del Valle de los Caídos, ni a l'auge de partits ultres. "Por unas fotos. ¡Dios mío de mi alma y de mi corazón! Pobrecito mi chico y pobrecita yo", es va queixar recentment. Doncs bé, Athenea: pobrecita Misa, pobrecita Jenni. Pobrecitas dones, també. O no?

athenea2
El xicot d'Athenea del Castillo / Instagram
novio vox
El xicot d'Athenea del Castillo / Instagram

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!