El diari 'El Mundo' furga aquest cap de setmana en la vida sentimental i costums sexuals de l'alcaldessa de Barcelona. I 'mata dos pájaros de un tiro', en assenyalar al capità de l'Open Arms i recent medalla d'or del Parlament de Catalunya, Òscar Camps, com l'home amb el que Ada Colau mantindria una "relación especial". L'Òscar és, com tots sabem, a la diana de certa premsa espanyola. I els motius els tenim un parell de línies més avall:  "El hombre que hace tres años recibió de manos del prófugo Carles Puigdemont el trofeo de Catalán del Año, poco antes de que sus trabajadores le demandaran por incumplimiento de contrato". Però l'article es dirigeix a jutjar principalment el suposat comportament íntim de la regidora, agafant-se a que és "casada y con dos hijos, y defensora de las relaciones sexuales abiertas". Per tant, entren com si fos casa seva. No fins a la cuina, sinó fins al dormitori.

Quim Torra Roger Torrent Ada Colau Acte Institucional Diada 2019 - Sergi Alcàzar

Ada Colau Acte Institucional Diada 2019 - Sergi Alcàzar

Medalla honor del Parlament Torrent Oscar Camps Open Arms - Sergi Alcàzar

Medalla honor del Parlament Oscar Camps Open Arms - Sergi Alcàzar

L'article es fa ressò dels rumors que "flotando en las cubiertas de los barcos solidarios, surgieron después de tantas acciones del Ayuntamiento de Colau, para favorecer la ONG en cuestión." Un secret gairebé públic, diu l'autora Anna Alós, a través d'una funcionaria ja retirada de l'Ajuntament. Allà "los chismes son imparables, pero siempre tienen una raíz, aunque sea muy profunda". Algunes fonts consultades diuen que des de fa setmanes l'alcaldessa va més arreglada, que la veuen més guapa. Ara bé, els càrrecs electes no obren la boca. Tampoc ella, evidentment. I la família estaria emprenyada amb la publicació. En tot cas, sentència: "Anda a menudo metida en jardines sexuales y parece adherida a la causa de #MeToo, la de las actrices de Hollywood que han sacado a la luz las propuestas de entrepierna sufridas por los poderes fácticos". La barreja de 'jardines sexuales', i a continuació, parlar de les denúncies de Colau per intents de violació no sembla gaire encertada, però.

Colau Camps 2 Europa Press

Ada Colau Óscar Camps gener 2019 Europa Press

El text recorda als seus lectors l'esmentada vida privada de l'Ada amb un nou exemple: "En la línea del #metoo, Ada Colau, que unas veces es independentista y otras pluralista, también desveló haber tenido una historia de amor con Elena, una chica italiana. Se acabó por desgaste y por la distancia". Ara, però, tindria una nova il·lusió amb l'Òscar, un dels homes i activistes del moment. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat