"Barcelona és una ciutat moderna i amb la primera dona alcaldessa, i bisexual". Són paraules d'Ada Colau en una entrevista a un canal de Youtube de temàtica homosexual en defensa dels drets LGTB, Devermut. A un any de les eleccions municipals cada partit prepara les seves millors armes: Cs vol Manuel Valls, el PP i el PSC es plantegen si canviar els caps de llista, ERC lidera algunes enquestes i PDeCat es renova amb la número 2 de Mas, Neus Munté. Però què faran els comuns? La seva millor arma és Colau i comencen a insistir en la naturalitat de l'alcaldessa. És la primera política del país que ha reconegut ser bisexual. A l'entrevista, preguntada on s'ubica entre 1 totalment heterosexual i 10 totalment lesbiana, Colau es defineix amb un 5.

Ho va revelar públicament a Telecinco a Jorge Javier Vázquez, que va afirmar que si estigués empadronat a Barcelona la votaria. El marit de Colau ja va reaccionar dient: "Orgull de companya. Afortunat que sigui la mare dels meus fills. Valenta. Amor infinit d'alcaldessa. Avanti popolo!". Picada d'ullet a l'exnòvia italiana d'una Colau que no té recança a mostrar a les xarxes socials la seva bonica família.

 
 

A post shared by Ada Colau (@adacolau) on

youtube LGTB

Devermut Youtube

Ara Colau es deixa entrevistar per dues noies, que amb naturalitat diuen "nosotras como somos bolleras, que todo el mundo lo sabe". Les joves són parella. Quan l'alcaldessa no era ni alcaldessa ni mare anava a locals d'ambient sovint. En els darrers temps no és habitual dels locals gays de Barcelona, "He ido un montón de veces a Arena", però a Madrid se la va veure fa una setmana al Delirio Live a Chueca, com van publicar les xarxes:

 

A post shared by tavi gallart narbon (@tavishow) on

85 mil persones han vist ja els 25 minuts d'entrevista d'Ada Colau amb dues lesbianes al canal LGTB. És una entrevista semi-electoral on parla de política, de la bombolla de l'habitatge, del feminisme... i recorda que en dues ocasions va tenir por de ser violada al carrer. "Ho vull canviar tot amb les dones, vull treballar amb dones per canviar les coses". Sobre l'homosexualitat en la política confessa: "Tengo amigas políticas que son lesbis". I preguntada sobre si confessar la seva condició sexual la pot perjudicar en política, respon un sonor "Que les den". El seu únic soci de govern aquest mandat era obertament homosexual, Jaume Collboni, d'un partit amb líder gay, Miquel Iceta. El maig de 2019, Barcelona decidirà.