"Lamentamos confirmar que nos estamos separando. Por el bienestar de nuestros niños, que son nuestra máxima prioridad, pedimos respeto a la privacidad. Gracias por su comprensión"Són les paraules de Shakira, o més ben dit, de la seva agència de comunicació, que van posar potes enlaire tota la premsa del país aquest dissabte a mig matí. Les paraules que confirmaven els pitjors temors, la certesa que la parella més glamourosa del país se separava. I, en teoria, són paraules escrites amb el vist i plau del jugador blaugrana. La cantant colombiana i el futbolista, doncs, que partien peres i veurem ara què passa amb la custòdia dels seus dos fills Milan i Sasha, els que menys haurien de patir una situació tan trista com aquesta.

shakira pique sasha selfie gtres
Shakira, Piqué i el seu fill petit, Sasha / GTRES

Des que es va saber el comunicat, tothom hi ha dit la seva intentant treure l'aigua clara de tot l'enrenou. Per què s'han separat? Hi ha hagut infidelitats? Qui li va posar les banyes a qui? És cert que Shakira li va enxampar missatges a Piqué dirigits a una altra? S'està veient el jugador amb una hostessa rossa de 20 anys? Ha estat l'única? Massa soroll, massa rumors i molt poques certeses sobre la parella més mediàtica que tenim a casa. I és que la notícia de l'any, en matèria cor, encara continuarà generant rius de tinta i hores als diferents mitjans. Ahir, per exemple, a Telecinco anaven plens, primer al programa Socialité i després a Viva la vida. El programa d'Emma García comptava, com és habitual, amb un dels seus habituals col·laboradors, José Antonio Avilés, que assegurava haver parlat amb l'entorn més directe del jugador del Barça.

aviles
José Antonio Avilés i Emma García / Telecinco

Segons els íntims de Piqué, amb intercanvi de missatges de text amb el tertulià, volen deixar molt clar que "de infidelidad nada", un mantra recurrent que s'ha vingut repetint des que Piqué i Shakira van començar a sortir fa 12 anys al Mundial de Sudàfrica. Els familiars i amics del català, doncs, segons Telecinco, neguen la major: "Alguien muy, muy cercano a Piqué me ha asegurado que no ha habido ninguna infidelidad por parte de él y que están muy sorprendidos con la ruptura y con el comunicado que Shakira ha enviado a través de su agencia de comunicación". Tot i aquesta contundència negant infidelitats, Avilés també va revelar una altra curiositat sobre la parella que ara s'acaba de separar. Explica que després de diferents crisi sentimentals durant aquests dotze anys, fa tres van dir que havien de decidir alguna cosa i van prendre una decisió important i sorprenent: convertir la seva relació en una relació oberta.

shakira pique coche gtres
Shakira i Piqué / GTRES

Segons José Antonio Avilés, durant els tres darrers anys, doncs, la parella hauria tingut total llibertat per conèixer d'altres persones, s'entén, des de la vessant íntima. La frase que es va verbalitzar a Viva la vida va ser, concretament: "Tú haces lo que quieres y yo hago lo que quiero, pero de cara a la galería seguimos siendo pareja, habría sido su acuerdo. Por eso la familia no entiende la actitud de Shakira y que ahora de repente decida romper y comunicarlo públicamente". Una altra col·laboradora, Pilar Vidal, manté que "Piqué se habría sorprendido (se habría enterado por la prensa) al ver este comunicado oficial que ha sido lanzado por iniciativa de la cantante sin el consentimiento del futbolista. Le sorprende el comunicado porque quien toma la iniciativa es ella". Quan parlarà Piqué per donar la seva pròpia versió dels fets? Estarem atents.