Una de les grans passions de la periodista i presentadora d'Esplugues, Mercedes Milá, és la bicicleta. Quan no és a un plató de televisió envoltada de càmeres i focus, el més habitual és buscar-la enmig d'un camp o d'un bosc, damunt d'una bici, pedalant relaxada i assaborint els diferents paisatges amb els que es va trobant. Ciclista empedreïda, a la mínima que pot es posa el casc, agafa una bici, i comença a voltar allà on es trobi.

La presentadora es trobava aquests dies a França, on estava passant les vacances i on sovint es passava els dies fent rutes amunt i avall. I en la darrera escapada que ha fet, ha tingut un ensurt majúscul que l'ha dut de cap a l'hospital. Ella mateixa, les darreres hores, ha fet com sempre, sortir a passejar i fer-se fotos amb tot el que li cridava l'atenció, arbres centenaris o cotxes abandonats:

mila2
 
mila3
 
mila4
 
mila5
 

Però la darrera excursió ha acabat de manera dolorosament inesperada. Explica, agafant-se el braç, que anava muntant per "bosques maravillosos" quan de sobte se li ha creuat pel davant un insecte, un tàvec, amb la intenció de picar-li. Al tractar de desempallegar-se del bitxo, ha perdut el control del manillar i ha acabat "en una zarza que tenía maderas y cosas dentro. Ahí noté al caerme que me rompía el hombro. Un dolor bestial. Si alguno ha tenido alguna vez un problema en el hombre, lo sabe. Costó mucho sacarme de la zarza y me llevaron al hospital, donde me hicieron una radiografía y vieron que el húmero estaba roto", explicava. Això sí, sense perdre el somriure i amb bon humor. Ella mateixa ha publicat un stories explicant l'incident, acabant amb unes imatges de quan ha estat a l'hospital. Per sort, en no haver desplaçament de l'os, Mercedes Milá s'ha lliurat d'haver de passar per quiròfan i no l'hauran d'operar. Això sí, del que no s'ha lliurat és d'un aparatós embenat i un arnès per tenir-li immobilitzat el braç. I amb aquesta fila s'hi haurà d'estar 40 dies. Un mal menor.

"Estoy de buen humor, eso es importante y tengo experiencia de otros casos", diu ella. " 'Gracias a Dios no tenía desplazamiento en la rotura, por lo que no me van a tener que operar. Esto lo voy a tener que llevar durante 40 días y tendré que estar sin moverme. Ni siquiera me voy a poder poner desodorante, así que no os acerquéis a mí". Com veuen, no ha perdut el, seu bon humor. Una demostració més que tot i aquesta desagradable experiència, la presentadora catalana torna a deixar clar que a optimista, positiva i treure ferro a les males notícies, no hi ha qui la guanyi. Un ensurt que afortunadament no ha hagut de lamentar mals majors. Ara, la presentadora deixarà França per anar a Espanya a seguir amb la recuperació.