Un diumenge qualsevol a casa de Santi Abascal comença sempre per l'armari. El cabdill fatxa de 2020 ha d'escollir amb cura el seu 'look' per gaudir de la jornada festiva. Mmmmm... què em posaré avui? Camisa? Polo? Barret? Fatxaleco? No riguin, que la tria no és pas senzilla. La gran dificultat: com demostrar que és un patriota de 'tomo y lomo'. I la resposta, la que podem veure al seu Instagram. Un espectacle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Familia #Domingo #PadreEHijos

Una publicación compartida de 🇪🇸 Santiago Abascal 🇪🇸 (@santi_abascal) el

Abascal EFE mascareta EFE

EFE

Queda clar: a les muntanyes de roba d'Abascal hi ha sempre un denominador comú: la bandereta. La rojigualda no falla mai. Subtil, i tal. Les vambes a l'estil corretja del gos Infanta Elena, i mascareta anticoronavirus ben fatxorra. Així acompanya les seves criatures a passejar el diumenge pel barri, amb l'afegitó de la tria absurda per al més petit: amb 30 graus a Madrid, màniga llarga i armilla. Ehem. Tot i que el pitjor de tot plegat és el que fa el pare amb la protecció contra el coronavirus: màscara al braç i en contacte amb la mà del nen. Gran exemple d'un diputat il·lustre, i super recomanable per a la salut de la família. Especialment, sabent com ha anat la Covid a Can VOX. La xarxa al·lucina. 

vambes abascal @santi abascal

mascareta fill abascal @santi abascal

@santi_abascal

Santi Abascal fills @santi abascal

Santi Abascal @santi_abascal

VOX, tan ridículs com temeraris. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat