Hi ha partits i polítics que semblen una paròdia d'ells mateixos. És el que passa amb Vox i amb Abascal. Perquè s'han querellat contra Sánchez i el seu Govern per "delitos de imprudencia grave con resultado de muerte"? No. O també. Per no parlar quan traspassen totes les línies i publiquen vomitius i macabres muntatges amb la Gran Via plena de taüts. Vox tan bon punt ofereix imatges repugnants, com imatges ridícules. En aquesta segona categoria trobem la taula de treball del seu líder.

taula treball abascal Twitter

Twitter

'Pimentón Titán', una estatueta enorme de Jesucrist de sobretaula, una verge dins un marc, un cap de toro de plata, mapes físics i polítics d'Espanya. I ni telèfons ni ordinadors. Un postureig grotesc que va ser motiu de merescuda befa. Ara, Abascal ha ensenyat un altre despatx. El que té al Congrés dels Diputats. I com diu la dita, no quieres caldo, dos tazas. Perquè per molt que ha fet el contrari, és a dir, omplir la taula de manera exagerada, davant l'austeritat anterior, no ha pogut evitar la mofa.

abascal despatx

@santi_abascal

Llibres per totes bandes, un Crist, fotos, un cap de lleó, una mascareta amb la bandereta d'Espanya damunt d'una pila de llibres i aquí sí, un portàtil. Tot i que no hi ha rastre del pebre vermell, la xarxa s'hi ha abonat d'igual manera:

Ja hem vist dues taules de treball. Imaginin com és el despatx de casa seva. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat