Els espectadors de La nit a 8tv esperaven l'entrevista a un president independentista per comprovar si la cadena del Grupo Godó restava audiència al documental sobre La Transició a TV3. Mas contra Tarradellas. El Sense ficció va ser el programa més vist del dia amb un esplèndid 16,5% i l'entrevista a Artur Mas, ensopida, es va resignar a perdre audiència. L'oposició preferiria que aquesta notícia es titulés Tarradellas derrota Mas o encara més tendenciós El 3% de Mas. El cert és que la Transició espanyola explicada no per Victoria Prego sinó des de Catalunya té molta tirada i derrota ofertes del prime time que anaven a totes i es van estavellar.

tarradellas tv3

TV3

L'estrena de Bailando con las estrellas  va ser un nou desastre de Gestmusic: d'audiència (es queda en un pobre 10,7%) i tècnicament com explica Jennifer Navarro: TVE torna a ensopegar amb un nou programa de ball desastrós. La productora en porta unes quantes: el primer i l'últim OT van tenir errades tècniques imperdonables i l'actuació d'Amaia i Alfred d'Eurovisió va ser anodina. La productora catalana quan agafa velocitat de creuer és imparable: des de Tu cara me suena a la mateixa OT. Essencial serà si el segon programa dels ballarins puja o baixa, però la matèria primera no és tan fresca com els triunfitos. Supervivientes es crospeix la nit amb un 18% perquè va a sac: edredoning sense edredó sinó a la sorra. I en blanc i negre, no el de Tarradellas i Suárez sinó per la càmera de visió nocturna:

TV3 es dispara i el culebrot Com si fos ahir lidera ara que arriba a un número de capítol ben curiós: el 155. L'emissió a la tarda de TV3 va ser interrompuda pels dos presidents Torra i Puigdemont des de Berlín. Hauria estat maco titular Torra interromp el 155, però el capítol del culebrot era el 156. Després, els dos programes que dilluns perdien contra teles espanyoles dimarts lideren: Tot es mou (14,9%) venç Sálvame i Està passant té el share més elevat de tots els programes de totes les cadenes a qualsevol hora, un impressionant 22,2%. El vídeo de recull d'insults al president de la Generalitat investit no aporta res però Soler i el seu equip li saben treure el suc al supremacisme de raça, aquest sí, de Ciutadans. El vídeo és imprescindible:

Albert Rivera sí que hauria d'aparèixer a les televisions en blanc i negre.