Cristina Pedroche es troba en un dels seus millors moments professionals i personals. La col·laboradora no sabia si algun dia seria mare. De fet, alguna vegada es va plantejar no ser-ho i no hauria passat res. Estava centrada en la seva carrera televisiva. Es veia massa jove i amb una trajectòria prometedora a la què no volia renunciar. És un dels rostres clau d'Atresmedia. Però aquest any la seva vida canviarà per complet en els dos àmbits. A nivell professional tornarà a provar sort com a presentadora d'un espai. Serà a La Sexta, presentarà la renovada 'Contrasenya' després de la renúncia de Luján Argüelles per incompatibilitat de projectes. A nivell personal donarà a llum la seva petita.

David Muñoz i Cristina Pedroche es convertiran en pares aquest estiu. El matrimoni posa el fermall d'or a la seva consolidada relació amb l'arribada de la nadó. Fa uns mesos van confirmar que es tractava d'una nena. Era la col·laboradora la que volia donar la notícia a través de les seves xarxes socials una vegada comunicada als seus familiars i amics més propers, tanmateix algú es va adonar de la incipient panxa de l'empresària i va truncar els seus plans provocant un gran enuig.

Cristina Pedroche embarassada
Cristina Pedroche embarassada

Cristina Pedroche es troba en el tercer trimestre del seu embaràs. Com diuen les embarassades està de 29 setmanes (sis mesos i mig) i en el dia d'avui la televisiva continua el seu ritme frenètic de compromisos professionals. Vol treballar fins a l'últim dia. Aquesta setmana ha participat en un acte publicitari com a ambaixadora i ha atès els mitjans de comunicació.

La seva última entrevista l'ha concedit a 'I ara Sonsoles', el nou programa de Sonsoles Ónega a Antena 3. "Estic tota l'estona tocant-me perquè no para de donar-me puntades de peu la nena. Estem molt bé les dues per dins, tinc molta felicitat per irradiar", explicava molt emocionada a 'I ara Sonsoles'.

I encara que era reticent a quedar-se embarassada, sempre parlava que encara que tingués un fill el seu gran amor anava a ser David Muñoz, sembla que aquesta visió de la vida ja l'ha canviat. "Ser mare m'ha canviat, les prioritats canvien. Noto que m'ha unit més a la meva família, als meus pares."

Cristina Pedroche protegirà la seva futura filla

Encara que Cristina Pedroche és la reina de les xarxes socials, té clar que la seva filla no tindrà cabuda en elles. Si un cas serà la nena que decideixi exposar-se quan compleixi la majoria d'edat. No pensa lucrar-se amb la nena, com fan altres dones com Ana Obregón. "No pujaré cap foto de la nena. Pujaré potser un peuet".

Cristina Pedroche balla sevillanes
Cristina Pedroche balla sevillanes

I encara hi ha alguns dubtes al voltant del seu embaràs. Li van arruïnar la notícia del seu embaràs, però no van esbrinar el sexe del nadó i tampoc el nom que guarda amb pany i clau. David Muñoz i Cristina Pedroche tenen diverses possibilitats, encara que sembla tenir-ho clar. Serà en el moment del naixement quan li doni la benvinguda a Instagram i posi el seu nom. Algunes fonts properes revelen que entre la llista de noms està "Kènia i Àfrica". Pedroche és una aventurera. Li encanta viatjar i descobrir noves cultures, tant com a David Muñoz. Volen per a ella un nom modern carregat de significat.