Cristina Pedroche i David Muñoz són a escassos mesos de donar a llum la seva petita. Ben aviat es convertiran en pares per primera vegada, el somni més gran del xef. Des que es van casar, el 2014, el cuiner demanava a crits de ser pare, però la col·laboradora es veia massa jove per a això i amb una carrera per davant. Primer s'ha centrat en el seu treball i posteriorment en ser mare, una cosa que per a ella no era prioritària, fins i tot es va plantejar no ser-ho mai.

La vallecana es troba en un dels seus moments més dolços. Amb la seva carrera disparada i amb la imminent arribada de la nena. Embarassada, Cristina Pedroche no ha frenat en el treball. La col·laboradora continua vinculada a 'Zapeando' i estrenarà molt aviat la nova etapa de 'Password', on serà presentadora de l'espai.

Cristina Pedroche i David Muñoz XARXES
Cristina Pedroche i David Muñoz XARXES

Tanmateix, no és or tot el que resplendeix. Cristina Pedroche i David Muñoz no passen pel seu millor moment, tal com va confirmar 'Look' fa uns dies. La Setmana Santa ha estat un calvari per als eterns enamorats. Amb l'arribada d'un nadó, la vida canvia per complet i el cuiner i la col·laboradora televisiva es comencen a adaptar. Els canvis d'humor de la presentadora i els treballs d'ambdós haurien provocat alguna discussió.

Cristina Pedroche va confessar en una ocasió que ella i David Muñoz havien discutit en diverses ocasions per la maternitat. Ara ho fan per l'arribada de la petita. Són feliços, però els nervis estan a flor de pell i per això en alguna ocasió salta una que una altra espurna.

Cristina Pedroche i David Muñoz a Miami
Cristina Pedroche i David Muñoz a Miami

Cristina Pedroche i David Muñoz, molt distanciats a Miami

En xarxes socials, el matrimoni es menja a petons, però realment no és or tot el que resplendeix. La seva estada a Miami ha tingut els seus més i els seus menys. Segons 'Look', Cristina i David amb prou feines van sortir del luxós hotel en el que s'allotjaven. Van passar els dies a la piscina de la part superior on era impossible que els paparazzis captessin alguna imatge. En una de les seves poques sortides a un restaurant que es trobava escassos metres, els dos apareixien totalment distanciats, sense tan si més no esbossar un somriure.

Cada vegada que apareixen rumors de crisi en el matrimoni, Cristina Pedroche surt a desmentir-ho a través de les seves xarxes socials, el seu aparador més gran. La col·laboradora va publicar una controvertida imatge on es menja al seu marit a petons, i amb llengua. La picant fotografia l'acompanyava amb un romàntic text. "No anava a pujar aquesta la primera perquè ja sé que hi haurà crítiques i blablabla. Però de veritat, aquest és el meu perfil, és la meva casa, no vull perdre la llibertat de fer i pujar el que em vingui de gust. Així que visca el dia del petó, amb el meu petó favorit i la meva persona favorita����❤️," va escriure.