Durant anys, David Muñoz va expressar el seu desig de ser pare, tanmateix Cristina Pedroche no estava per la feina. La col·laboradora vivia la seva millor època televisiva i no trobava el moment per ser mare. De fet, no era una prioritat per a ella. Gairebé una dècada després de conèixer-se i casar-se de forma sobtada, els pardalets van anunciar que augmentaven la família.

En aquests mesos Cristina Pedroche es mostra il·lusionada. En xarxes socials comparteix el creixement de la seva panxa. També dona alguns consells per a embarassades primerenques. Falten pocs mesos per a l'arribada de la petita, de la qual encara es desconeix el nom, però David i Cristina no han cessat en la seva enfeinada vida. Aprofitant la Setmana Santa se n'han anat de vacances a Miami, però no per conèixer a la filla/neta d'Ana Obregón, sinó per degustar el menjar nord-americà.

Cristina Pedroche i David Muñoz han triat la ciutat dels Estats Units com a destí sense saber que totes les càmeres serien allà, però no per ells, sinó per Ana Obregón i Shakira. Per sort, la parella ha passat desapercebuda. Motiu que ha ajudat que no descobreixin la cara B d'aquelles vacances, la que no mostren a les seves xarxes socials.

Segons ha pogut saber 'LOOK' en exclusiva, la relació de Cristina Pedroche i David Muñoz no passa pel seu millor moment. L'arribada del futur nadó ha complicat les coses. S'enfronten a una nova vida i això ha provocat certes tibantores entre ells. Estan coneixent una nova faceta l'un de l'altre.

Cristina Pedroche i David Muñoz només van sortir en una ocasió de l'hotel en 10 dies

Cristina Pedroche i David Muñoz s'exigeixen el màxim en els seus respectius compromisos professionals. Per això han arribat al cim de les seves carreres. No obstant això, l'arribada d'una nadó trastocarà tots els seus plans. Exigeix el màxim i és el repte més gran. Lògicament, ambdós hauran de posar fre als seus èxits.

De l'1 al 10 d'abril, la televisiva i el xef es van allotjar al luxós hotel One a South Beach, per 1.900 euros la nit. Un enclavament de somni. Segons ha esbrinat 'Look' per fonts properes, aquestes vacances els han sortit gairebé gratis. L'hotel els hauria regalat les nou nits a canvi de publicitat a les seves xarxes socials on compten amb milions de seguidors.

Encara que Cristina Pedroche ha d'anar amb compte amb el seu avançat estat de gestació, Cristina Pedroche i David Muñoz pràcticament no han sortit de l'hotel en aquests deu dies. A més, només feien ús de la piscina de l'última planta per evitar les càmeres.

A l'única sortida del matrimoni a un conegut restaurant on van anar a dinar, es van mostrar distants, ni un sol senyal d'afecte. A la sortida del restaurant van sortir cada un pel seu costat, amb cara de pocs amics.

Ara per ara, Cristina i David esperen l'arribada de la seva petita amb molta il·lusió. "Us juro que és la millor sensació del món. No sabia que es podia sentir tant amor. Adoro tenir converses amb la meva filla i tocar-me tota l'estona la tripa. Porto més de 26 setmanes farcida d'amor i em sento sempre acompanyada", assegurava Cristina Pedroche en el seu perfil d'Instagram. Es preveu que neixi el proper mes de juliol.