Ha passat un any des que Will Smith va bufetejar Chris Rock davant milions de persones a la gala dels Premis Oscar després d'haver-se enfadat per una broma de mal gust que va fer el còmic sobre l'alopècia de la seva dona, Jada Pinkett Smith. Com era d'esperar-se, aquest incident va entelar el moment en què Will Smith aconseguia el seu primer Oscar per la seva actuació a la pel·lícula 'El mètode Williams'. Malgrat que l'actor d''Homes de negre' li ha demanat perdó a Rock en diverses ocasions, no ha aconseguit fer les paus amb ell, ja que el còmic no vol ni veure-ho.

En una entrevista amb la revista 'People', Will Smith va confessar el següent: "M'he sentit horrible durant molt temps". A més, fonts properes a l'actor han explicat que Will està realment molt avergonyit per haver reaccionat d'aquesta manera i ha portat molt malament tota aquesta situació, sobretot les primeres setmanes, pel que ha intentat esmenar els seus errors en demanar-li perdó a Rock. Tanmateix, "ha intentat sense èxit fer les paus amb Chris de la millor manera que va poder". Tots els intents d'apropar-se al còmic han estat infructuosos, tant per xarxes socials com en persona, i això li ha generat una gran frustració i ansietat a Smith, que no ha pogut deixar tot l'escàndol enrere.

L'informant també va revelar que "la família és important per a ell i [Smith] s'hi va basar[després]. Tot l'ha ajudat a mirar cap a dins i madurar. Està millor, però continua penedit. Will va escoltar els qui van intentar ajudar-lo i sent que s'ha convertit en una millor persona".

Chris Rock arremet contra Will Smith en el seu especial a Netflix

Fa tan sols uns dies, Chris Rock va parlar sobre l'incident a la gala dels Oscar en el seu xou de Netflix, 'Chris Rock: Selective Outrage', en el qual va recordar la situació, agregant-li el seu característic toc de comèdia. "Tots vostès saben el que em va passar, Suge Smith em va colpejar. Tothom ho sap. Tothom ho sap. Sí. Va succeir: com fa un any, aquest fill de p**a em va colpejar als maleïts Oscar", va dir.

Chris Rock
Chris Rock

En el seu monòleg, Rock va afirmar que "Will Smith practica la indignació selectiva. Indignació perquè tothom sap quin cony ha passat. Tothom sap que jo no tinc res a veure amb això. No vaig tenir cap embolic", va dir, mentre feia al·lusió als rumors que Smith l'havia bufetejat per un suposat affaire entre ell i Jada Pinkett Smith durant l'enregistrament de la pel·lícula animada 'Madagascar'.

Tanmateix, va afirmar que ell mai no es victimitzarà per l'ocorregut, per la qual cosa ha guardat silenci tot aquest temps. "No soc una víctima, mai no em veuràs en el programa d'Oprah plorant. Vaig encaixar el cop com Manny Pacquiao. Va fer mal? Per descomptat", va explicar. Per finalitzar, Rock va admetre que Will Smith és un gran actor, però ara té altres motius per veure les seves pel·lícules. "M'encantava Will Smith. Fa grans pel·lícules, li he donat suport tota la meva vida. I ara veig 'Cap a la llibertat' només per veure com li donen una pallissa", va indicar en to de broma.