No hi ha dubte que els tatuatges són realment addictius, i tot aquell que s'ha fet un està d'acord amb això. Tanmateix, per a moltes persones no és una decisió fàcil de prendre, ja que és una marca que t'acompanyarà per la resta de la teva vida (llevat que decideixis eliminar-ho amb làser). A causa d'això, milions d'internautes recorren a Google per buscar una mica d'inspiració en els tatuatges dels famosos, sent Ariana Grande l'artista que lidera aquest tipus de recerques a internet.

Segons un estudi realitzat per 'Preply', que ha analitzat quins són els famosos que més ens inspiren a l'hora de buscar un tatuatge de referència, l'artista que lidera aquest rànquing, amb molta diferència, és Ariana Grande, que acumula més d'1,3 milions de recerques a Google a l'any pels seus tatuatges. D'aquesta manera, és molt probable que hi hagi milers de persones a tot el món que comparteixin alguns dels 50 tatuatges de la intèrpret de 'Thank U, Next'.

Segons l'anàlisi, aquesta recerca es va començar a viralitzar el 2019, quan la intèrpret va publicar un vídeo en el qual mostrava un dels seus tatuatges. Es tracta d'una paraula en japonès que va elegir per homenatjar el seu àlbum '7 Rings'. La cantant va voler tatuar-se el nom de la seva reeixida producció en aquest idioma, però la traducció estava malament, per la qual cosa va acabar tatuant-se 'Shichirin', una paraula que podria traduir-se com a "petita graella per a barbacoa", així que cal prestar especial atenció a l'hora de tatuar-se paraules en un altre idioma sense prèvia revisió d'un expert. A partir d'aquell moment, la recerca dels tatuatges d'Ariana Grande va augmentar significativament. El rànquing de 'Preply' continua amb Harry Styles i Justin Bieber, ambdós amb més d'un milió de recerques a Google. La resta de famosos que ocupen el Top 10 de la llista són Rihanna, Pete Davidson, Jimin de BTS, Angelina Jolie, Ben Affleck, Shia Labeouf i Johnny Depp.

Els 10 tatuatges més famosos d'Ariana Grande

Malgrat que la intèrpret de temes com 'Side to Side' i 'God is a Woman' té 51 tatuatges, 10 d'ells s'han convertit en els favorits dels seus fans. Aquí et mostrem la llista.

1. La citade la seva pel·lícula favorita, 'El show de Truman', però començant d'esquerra a dreta.

2. 'Tiny tattoos' de cossos celestes a les seves mans: estrelles, llunes i altres imatges referents als astres

3. Eevee, una figura de Pokemon.

4. Una frase en japonès que significa "cantarem".

5. Dues papallones que llueix al braç de forma envoltant.

6. Les referències a la saga d'Harry Potter. Un d'ells està compost per unes fulles de gran mida amb la paraula 'Always'.

7. Un cor al seu dit anular

8. La frase 'Mille tendresse', una referència a la pel·lícula 'Desayuno con diamantes'.

9. Una abella mini darrere de la seva orella, tatuatge per honrar la memòria dels morts en l'atemptat terrorista en el seu concert a Manchester, Regne Unit.

10. El tatuatge de la polèmica, la frase en japonès que hauria de dir '7 Rings'