Les artistes passen per un constant canvi de look a fi d'adaptar-se a les tendències, tanmateix, no totes les decisions que prenen per al seu aspecte són les més acceptades pels seus seguidors. És el que va ocórrer fa un temps amb la model Kendall Jenner quan va decidir descolorir les seves celles i ara el tornem a reviure amb la cantant Arianna Grande que recentment ha pres la mateixa decisió.

 

 

 

 

Probablement això et pugui semblar rar o estrany, però en efecte es tracta d'una de les tendències de l'any. Per tal raó, no és sorpresa que cada vegada sigui més comuna veure-la en influencers i famoses com ocorre amb la intèrpret de Thank you next.

Grande no és la primera adaptar aquesta tendència i probablement no sigui la darrera

Ariana Grande no és la primera celebrity que es decanta per la tendència, ni l'última. El que desagrada a molt d'aquesta nova moda és que has de mirar diverses vegades el rostre de l'artista per adonar-te'n on són les seves celles, ja que fa l'efecte que no tingués.

Igual com Jenner en la Met Gala d'aquest any celebrada el maig passat, qui va ser una de les primeres en atrevir-se a utilitzar les seves celles rosses, Grande va aclarir el pèl fins al punt de fer-les irreconeixibles, semblant que no té celles al seu rostre.

Per què sorgeix aquesta moda?

D'acord amb el portal web d'Antena 3, existeixen diverses raons per les quals moltes s'inclinen per aquesta tendència d'aclarir o descolorir les seves celles. D'acord amb la pàgina web, moltes persones s'atreveixen amb aquesta tècnica pel simple fet de voler estar a la moda i cridar l'atenció. Segurament aquest és el motiu que ha incitat Ariana i Kendall a atrevir-se i fer-ho.

És realment dolent utilitzar aquesta moda?

Tenyir-se les celles per si mateix no és una cosa dolenta, ja bé ho sabràs si t'has aplicat el tint en alguna ocasió. Ara bé, com passa amb la majoria dels tractaments de bellesa, el tint també té els seus més i els seus menys, sobretot si no es fa en un centre d'estètica de confiança o no es treballa a casa amb els productes adequats.

D'una banda, el tint de celles es converteix en tota una comoditat per a tu, doncs no hauràs de gastar uns minuts cada dia en perfilar i donar color a les teves celles ja que tindran el fix el color que esperes.

Tanmateix, segons ressenya Diario Femenino, també cap la possibilitat que el tint et faci una reacció al·lèrgica, en especial a pells sensibles o el pèl de les celles pot veure's debilitat amb l'ús del tint i el pas del temps.