'First Dates' ha aconseguit fer-se un lloc a la graella de Cuatro. És el format més longeu de la cadena i l'únic que funciona, per aquesta raó Mediaset no el deixa escapar. A la seva versió original, presentada per Carlos Sobera, se li'n suma una de matinal amb Jesús Vázquez. Però a més, amb motiu dels 1.000 programes es va gravar una edició especial en un creuer, encara sense emissió. En 'First Dates' hem viscut multitud d'enamoraments, però també de desacords. Històries totalment surrealistes que s'han fet virals.

Carlos Sobera : Mediaset

Carlos Sobera / MEDIASET

Carlos Sobera lliga a 'First Dates' (i no és la primera vegada)

Carlos Sobera dona la benvinguda als participants abans d'entrar al restaurant. Una de les comensals del dia va estar més interessada pel madur presentador que per la seva cita. No va parar d'adular el basc fins a aconseguir enrojolar-lo. El presentador té molt èxit amb les dones. En aquesta ocasió va ser una jove de 33 anys anomenada Liubov. De Barcelona però en el seu pas pel format va aclarir que s'assegui "de la Unió Soviètica": "El meu cor és allà".

Carlos Sobera Telecinco

Carlos Sobera / MEDIASET

Tot just aparèixer a l'entrada va fer enrojolar el presentador. "Per a mi, si fossis lliure i no estiguessis casat, només ballaria i cantaria per a tu!", va expressar. Totes les persones presents al plató es van quedar estupefactes. Carlos Sobera es va interessar per saber com li agradaven els homes. "Com tu!", li va respondre. La jove va aclarir perquè li agrada tant el conductor de 'First Dates': "Ets el meu amor platònic, espiritual i carni", el va deixar anar. Tanmateix, Carlos Sobera li va recordar que ell no anava a ser la seva cita, sinó Luis. Per sort, amb aquest també es va sentir molt còmoda i van decidir continuar coneixent-se.

Carlos Sobera ha tornat a ser l'elegit per donar les Campanades. En aquesta ocasió ho farà al costat de Paz Padilla. El basc és el presentador del moment i per això li han volgut premiar amb aquest regal. En aquests moments té poc temps per estar amb la seva família. De dilluns a divendres està a la tele i els caps de setmana al teatre, però està gaudint al màxim d'aquest moment. "Però a Mediaset tinc l'oportunitat de fer diverses coses alhora, amb la qual cosa mentalment estic sempre fresc."