Carlos Sobera viu un dels seus millors anys a nivell professional. Fa anys que el presentador està lligat a Mediaset i ha estat el seu èxit amb 'First Dates' el que li ha permès que el grup de comunicació confiï en ell per a altres projectes. De fet, porta presentant la gala dels dimarts de 'Supervivientes' o altres formats, com 'Secret Story' aquests últims dos anys. És un dels rostres més demandats per la cadena, així com també per les marques. Ara mateix és el presentador del moment. No diu que no a res, però això de vegades té les seves conseqüències.

Carlos Sobera Telecinco

Carlos Sobera / MEDIASET

Carlos Sobera té totes les feines de Mediaset i acaba esgotat

Lidia Torrente ha parlat per a El Español en una entrevista on ha explicat com és Carlos Sobera i la cara B de 'First Dates', el programa de més èxit de Cuatro amb més de 1.000 emissions i quatre anys en antena. "Com a company és una delícia. És generós, divertit, el posa tot tan fàcil... Per a mi, de veritat, és un regal haver pogut treballar amb ell", diu.

Carlos Sobera reprimenda 'Secret Story' Telecinco

Carlos Sobera / MEDIASET

Com a premi a un gran any, Carlos Sobera estarà allunyat de la seva família aquest 31 de desembre. Ha estat elegit per Mediaset per donar les Campanades a Telecinco al costat de Paz Padilla. Tant treball està passant factura al basc. Així ho explica Lidia Torrent a l'entrevista. Confessa que "ve esgotat a treballar. I li dic, 'Sobera, pren un altre cafè que em vens aquí...'. Però com no estarà cansat! Però s'ho mereix i em fa moltíssima il·lusió que hi pugui haver ell les campanades perquè al final és el premi a tot un any de feina i de ser allà i sent un primer espasa. Jo me n'alegro moltíssim i per descomptat jo el veuré".

Carlos Sobera

Carlos Sobera / MEDIASET

Carlos Sobera està vivint un somni. Ell sap que la fama en televisió és efímera. Un dia ets el rostre més demandat de la televisió i un altre no ets ningú. Per aquesta raó vol aprofitar el moment i l'oportunitat que li ha donat la vida. El presentador ha de prendre la vida amb més calma i els seus companys de feina li ho repeteixen en nombroses ocasions. Ara mateix no pensa en això. El seu treball sempre ha estat la televisió i el teatre i li dona vida. De moment la jubilació no es un pla als seus 61 anys.