Definitivament la moda és cíclica i el 'baby hair' està de tornada, així ho han demostrat Úrsula Corberó i Rosalía a les seves recents aparicions públiques. L'actriu i cantant, respectivament, han lluït pentinats on se'ls observa amb els anomenats serrells pentinats en diverses formes. El 'baby hair' consisteix a aplicar gel als cabells curts o flocs que neixen al voltant del front i donar-li formes singulars, normalment amb un monyo o el cabell recollit. La tendència ha estat adoptada per diverses artistes i celebritats.

Durant la presentació de l'última temporada de 'La Casa de Papel' de Netflix, la famosa 'Tokio' va combinar un sexi vestit cut-out en negre, amb un monyo que deixaven a cada costat dos cargols al front. Úrsula Corberó es va sumar a la tendència que ja han lluit Rihanna, Zoe Kravitz, FKA Twins, Jennifer Lopez, Selena Gómez, les Kardashian, Blanca Suárez i Rosalía, entre altres. La cantant Rosalía és de les que sempre prefereix una cua o un monyo a la seva llarga cabellera negra, i rares vegades porta el cabell solt, perquè prefereix el rostre net. Normalment es pentina amb una cua súper mega alta i tirant amb 'baby hair' que li llueix espectacular.

Publicació d'Instagram de Úrsula Corberó (@ursulolita)

El 'baby hair' s'ha convertit en el favorit de diverses artistes, però té un origen del segle passat, en dones afroamericanes i llatines, que van aconseguir dominar el seu rebel cabellera donant-li forma amb un fixador. La directora creativa de DKNY, va dir que el 'Baby hair' és una manera de retre homenatge a les dones de diferents colors i ètnies de Nova York, i en especial als pentinats de les llatines. Fa uns anys Givenchy el va portar a la passarel·la creant formes geomètriques impossibles. El 2014, va ser famosa la portada de la revista 'The Love Magazine', amb Kendall Jenner i Cara Delevingne presumint els seus serrells engominats.

Ho hem vist en els pentinats de l'única i inimitable cantant i actriu espanyola Estrellita Castro, al segle passat. Però ara, ha tornat per convertir-se en tendència a les cabelleres d'artistes com Beyoncé, qui el complementa amb un recollit escultural atapeït de trenetes, Jennifer Lopez, que el combina amb una cua baixa molt polit, Rosalía, que lluu la seva cabellera recollida amb els cargolins tant al front com a la zona de les patilles, i ara, Úrsula Corberó, qui es va recollir un monyo per destacar també el seu 'baby hair' al front.

Rosalía/ Instagram

Rosalía/ Instagram

L'actriu barcelonina va sorprendre els seus fans amb l'abillament que combinava elegància amb sensualitat, de la firma Sint Laurent, durant l'estrena de l'última temporada de 'La Casa de Papel'. La veterana de la banda del 'Professor', va apostar per un outfit sobri i sexi alhora. Però sens dubte, el 'Baby hair' d'Úrsula Corberó li aporta un aire especial al seu look i la fa veure's més sensual que mai.