Els famosos que apareixen en televisió mai deixen de sorprendre amb tot el que expliquen. I és que com ja hem dit en més d'una vegada, la petita pantalla és totalment imprevisible i ningú mai sap què passarà segon rere segon. Una sensació que malgrat portar molts anys fent televisió, el presentador Pablo Motos va viure durant la nit de dimecres 8 de setembre, fins al punt de quedar-se mut, sense paraules.

El motiu no va ser cap altre que l'impactant testimoni d'un conegut actor de la sèrie de Netflix, La Casa de Papel. Una vivència que gairebé ningú coneixia i que va enganxar a moltíssima gent. Parlem de l'actor Hovik Keuchkerian, nascut al Líban i que en la sèrie de es posa a la pell de Bogotà, qui es va sincerar més que mai parlant de la seva època d'excessos. Foto de l'actor al plató d'El Hormiguero:

hovik el formiguer

Hovik Keuchkerian, Antena 3

"El gener del 2005, quan vaig deixar de lluitar, me'n vaig anar a l'altre costat per coses personals". Així va començar l'actor el seu dur testimoni al plató del programa de Pablo Motos, sincerant-se més que mai amb l'audiència del programa nocturn i explicant amb detalls tot el que ha viscut al llarg dels últims anys. "L'alcohol és la porta per pensar només en tu, aïllar-te a casa teva i apartar-se de la gent. No és el mateix estar en un set de rodatge, desitjant fer el que has de fer, que estar en un set de rodatge i desitjar que arribin les sis de la tarda per ser a casa teva i obrir el whisky i ajeure't mamat a les onze o dotze de la nit", va confessar Keuchkerian.

"Al mi beure sol em flipava i em flipa. Estar al meu món, a casa meva, al meu rotllo," va afegir. Pablo Motos estava completament mut. El plató es va veure envaït pel silenci i tothom estava molt pendent de les paraules del que fos boxejador, que va atrapar tots amb la seva vivència. Uns anys d'excessos i mala vida que van fer un gir quan el passat 6 de maig la mare de l'actor el va trucar per telèfon, després d'haver estat un cap de setmana junts. "Feia temps que no l'escoltava tan seria per telèfon. Em va dir de tot: que estaba gras, tòxic, lleig, que caminava malament... vaja, que era un tros de merda", va afirmar.

Hovik Keuchkerian, Antena 3

Hovik Keuchkerian, Antena 3

Hovik Keuchkerian, Antena 3

Hovik Keuchkerian, Antena 3

hovik keuchkerian el formiguer 3

Hovik Keuchkerian, Antena 3

Una trucada que va remoure molt Hovik Keuchkerian, fins al punt de plantejar-se seriosament un canvi de vida. "Quan la meva mare em va dir això, dins de mi va passar alguna cosa. Estava tirat al llit de casa meva i tot se'm va regirar perquè vaig pensar que el dia que ella no sigui al món, no vull que marxi deixant aquí un tros de merda".

Des d'aleshores, Keuchkerian està centrat en ell i en fer un gir radical a la vida que durant anys ha portat. Vida a què ell s'ha referit com "una muntanya russa" i amb què ha rebutjat moltes ofertes de treball per culpa dels seus problemes amb la beguda. "M'estic netejant, estic entrenant molt, veig la gent la reacció que tenen quan em veuen i m'estic retrobant amb mi mateix", va confessar. Un procés de recuperació que el de La Casa de Papel, que el proper 14 de novembre complirà 49 anys d'edat, calcula que durarà un any. Quan tot això acabi, asegura, "estaré perfectament preparat per a la guerra". De moment porta sis mesos de lluita. Cada dia falta menys.