Fa alguns anys, el significat de 'bellesa femenina' estava directament relacionat amb la talla i amb el pes de les dones. Paris Hilton, Nicole Richie i Victoria Beckham es van convertir en el model a seguir i totes les altres coses que no s'apropessin a aquest estereotip no podien ser considerades com bonic. Ara, després de molts anys i crítiques per la constant pressió social, una gran quantitat de celebritats han alçat la veu en contra de l'estigmatització dels cànons de bellesa, tant en la indústria de l'entreteniment com en la vida diària. Famoses com Cristina Pedroche, Selena Gómez, Camila Cabello, Sara Sampaio, Lili Reinhart, Alicia Keys i Kourtney Kardashian s'han sumat al moviment 'Body Positive', mostrant amb orgull les seves estries, cel·lulitis i els seus ventres no tan plans. Davant d'aquest important moviment, la cantant Taylor Swift també ha parlat sobre la pressió mediàtica que ha sentit amb relació a la seva figura durant els últims anys de la seva carrera, una situació que ha volgut representar al seu últim videoclip oficial, però sembla que el missatge no va ser rebut amb la receptivitat que Swift esperava.

El passat 21 d'octubre, Taylor Swift va llançar el seu desè àlbum d'estudi, titulat 'Midnights'. La seva immensa comunitat de fans va embogir amb el llançament i la van convertir en l'artista que més reproduccions ha assolit en menys de 24 hores a la plataforma de Spotify. Juntament amb el llançament de l'àlbum, Taylor també va publicar el videoclip oficial del tema 'anti Hero', una producció que ja ha superat els 30 milions de reproduccions en YouTube. Tanmateix, una escena d'aquest vídeo no ha estat ben rebuda pels seus fans, ja que en algun moment de la història Taylor puja a una bàscula en la qual, en lloc de números per representar el pes, només es llegeix la paraula 'Fat' ('Grassa').

Amb relació a la direcció d'aquest videoclip, la cantant va indicar que es va basar en "com els meus escenaris de malson i pensaments intrusius es fan realitat en temps real". Ara bé, perquè hauria de ser un malson el tema del pes en la vida de Taylor, ja que la resposta sembla ser explícita en una revelació que va fer a la seva pel·lícula documental, 'Miss Americana'. "No és bo per a mi el veure fotos de mi mateixa tots els dies (...) Imatges de mi en les quals sento que sembla que la meva tripa és massa gran o que algú ha dit que semblo embarassada...", va indicar en aquell moment.

Els fans de Taylor Swift qüestionen la manera en què va representar les crítiques cap al seu pes

"Una crítica del nou videoclip de Taylor Swift és que no has de mostrar fòbia a la grassor en la teva descripció de la teva imatge corporal", "Els seus sentiments són absolutament vàlids, només penso que una persona prima en la seva posició i que sempre ho ha estat, hauria de saber que això no està realment bé. No m'ho prenc com una gran ofensa, entenc el raonament darrere de les imatges", van ser tan sols algunes de les crítiques que va rebre l'escena de la bàscula de 'anti Hero', encara que això no ha entelat l'indubtable èxit del llançament d'aquesta producció.