Cristina Pedroche estima el 3: té 33 anys i 3 milions de followers a Instagram. Participa a Zapeando d'Atremedia, on és la reina, i està casada amb un famós xef madrileny, Dabiz Muñoz. Totes li ponen. A l'edat de Crist no és mare ni falta que li fa. Ella és feliç, com tantes altres famoses que passen de tenir fills: Maribel Verdú o Marta Torné. No cuida fills. Cuida molt el seu look i el seu compte de la xarxa de les vanitats. Aquesta setmana ha gaudit amb un vestit que destacava  una figura esvelta i les curves de les natges:

La Pedroche es mata al gym i fent ioga precisament per lluir uns vestits arrapats que li queden com un guant. I està exercitant molt els glutis al gimnàs per poder marcar cul. A vegades tanta gimnastica fa que uns vells pantalons de pell no siguin prou resistents i cedeixin a la tensió de les natges renovades i híper musculades. Ella mateixa mostra l'incident amb uns pantalons de cuir que ja no li van. Se li rebenten per darrere i deixen el tanga al descobert. Imatge potent que comparteix a Instagram:

Cristina Pedroche Instagram
Cristina Pedroche Instagram

Cristina Pedroche descobreix el mini tanga i com uns pantalons que encara duien l'etiqueta penjant queden escardats. No els ha pogut ni estrenar. Massa temps a l'armari i ara que té el cul més prominent, més sortit, ja no li escauen. Acabarà vestint de xandall per no trencar roba delicada. És la presentadora més en forma de la TV. Healthy i dura com una pedra. El ioga té aquestes conseqüències.

Cristina Pedroche fa ioga extreme

Quan Cristina Pedroche estava confinada va regalar als followers una mica de postureig. En el seu cas del bo perquè fa exercici amb una postura de ioga que demostra flexibilitat. Una lletra A amb el cos, lluint natges i escot tonificats. Un prodigi per estar tancada a casa:

Tancada al vestidor de casa, una cambra petita per tocar de peus a banda i banda de cada paret, mirall i un cos ideal: "Cuanto más patas arriba está todo más necesito estar invertida buscando paz. Que bien me está haciendo el yoga ¿A qué os estáis agarrando vosotros estos días? Muchísimo ánimo. ¡¡Saldremos!!". Recomana a 3 milions de persones que s'ocupin fent coses a casa: "¿A qué os estáis agarrando vosotros estos días? Muchísimo ánimo. ¡¡Saldremos!". A casa alguns fan ioga i altres miren Pedroche fent ioga. Després de fer esport es pot permetre un tall de carn amb patates fregides cuinat pel seu nòvio, el xef Dabiz Muñoz:

Sense títol

cristina pedroche daviz muñoz carrer GTRES

Pedroche i Muñoz, Instastories / GTRES

Pedroche és de Vallecas, de barri, xandalera, poligonera, propera. El secret és ser ella. Meravellosa. A EN Blau hi ha partidaris d'ensenyar el cul com a senyal de protesta. Va passar en una visita de Pablo Casado i Xavier García Albiol a la Barceloneta:

La fotografia és un fotomuntatge irònic que representa com ha rebut l'independentisme la visita de Casado. Amb el text de Bienvenido Pablo la xarxa rebia així aquell líder del Partit Popular. Mentre el compte de Casado, mostra tot el PP català ensenyant el mar a Casado, que és un senyor de Palència, la xarxa va a la seva. Ensenyant el cul com la Pedroche.