Taylor Swift ha rebut una grandiosa notícia, i és que la Universitat de Stanford ha inclòs en el seu pla d'estudis el curs titulat 'All Too Well (10 Week Version)' que s'impartirà durant el pròxim trimestre d'hivern a la reconeguda acadèmia com una de les classes dels Estudis Introductoris de Stanford, i promet una "anàlisi en profunditat" de les emotives lletres del seu número 1, dictat per l'exalumna, Nona Hungate.

Cada un dels cursos d'ITAL 99 "ofereix als estudiants una introducció a temes impartits per antics alumnes del programa. Cada trimestre ofereix cursos únics, aquestes classes dirigides per estudiants se centren en l'aprenentatge pràctic i han inclòs temes com el dibuix de viatges, l'aquarel·la, la composició musical, l'actuació improvisada, l'animació i l'art digital, entre molts d'altres", explica el propi lloc web de Stanford.

La música de Taylor Swift

A mesura que passen els anys, la música de Swift continua sent cada vegada més objecte d'estudi en diverses universitats de tot el país. Per exemple, el febrer de 2022, el Clive Davis Institute of Recorded Music de la Universitat de Nova York va posar en marxa la seva primera classe sobre la supervedet, impartida per l'escriptora de Rolling Stone Brittany Spanos. De la mateixa manera, tal com indica Cadena 100, l'agost passat, la Universitat de Texas a Austin va posar en marxa un nou curs d'arts liberals titulat 'Literary Contests and Contexts - The Taylor Swift Songbook' (Concursos i contextos literaris: el cançoner de Taylor Swift), en el que s'estudiava l'obra de la cantautora al costat de autors de la talla de Chaucer, Shakespeare, Wyatt, Coleridge, Keats, Dickinson i Plath, amb "textos obligatoris" que incloïen quatre dels seus àlbums més recents. Al seu torn, lapròpia Taylor es prepara per a l'inici de la seva molt esperada gira 'The Eras Tour', que arrenca el proper 17 de març en el State Farm Arena de Glendale, Arizona, amb Paramore i Gayle com teloners.

Taylor Swift, més que només una cantant

Més enllà de tot el que ha aconseguit en la indústria de la música, Swift ha demostrat ser una artista multidisciplinària, embarcant-se a l'aventura de dirigir i escriure la seva pròpia pel·lícula, participant la banda sonora de vuit pel·lícules i apareixent com a actriu en una desena de pel·lícules i sèries de televisió. La jove va iniciar la seva carrera davant de lescàmeres fa uns 14 anys enrere, quan oferia el seu debut com a actriu amb un personatge dins de C.S.I.

Per a aquesta primera ocasió Taylor Swift es posaria a la pell de l'adolescent Hailey Jones, un personatge capitular dins de l'episodi 16 de la novena temporada titulat 'Turn, Turn, Turn,' que arribava a la petita pantalla nord-americana el 6 de març de 2009. Un episodi en el qual podem veure la rossa favorita de molts amb diversos estils de cabell en un transcurs de tres minuts: el còmput total del temps de totes les escenes en les quals apareix, tal com recorda.