Taylor Swift farà història al món de la música en aconseguir que una ciutat canviï de nom en el seu honor. Segons s'ha donat a conèixer recentment, la ciutat de Glendale, a Arizona (Estats Units), canviarà de nom temporalment per rebre la intèrpret de 'anti Hero' durant l'inici de la seva tan esperada gira mundial 'The Eras Tour'. Així ho ha anunciat l'alcalde d'aquesta ciutat de menys de 230.000 habitants, Jerry Weiers.

En un comunicat oficial que han publicat des de l'ajuntament de la ciutat, Weiers va indicar el següent: "No hi ha cap necessitat de prendre'ns aquest fet amb calma, no hi ha por: estem fent una cosa molt inusual per celebrar el fet que els concerts de Taylor comencin aquí", fent referència a dos temes de la cantant: 'You Need to Calm down (Necessites calmar-te') i 'Fearless' ('Sense por'). "Sabem molt bé que [Taylor Swift] és una de les artistes més influents de la seva generació i per això volem escriure la nostra pròpia història d'amor per i per a ella saludant a cada swiftie [que vingui a la ciutat] d'una manera única", han afegit en el comunicat. A més, també han afegit alguns consells útils sobre el trànsit perquè els turistes i assistents al concert puguin moure's lliurement per la ciutat, així com un llistat dels llocs segurs en els que els fans de Taylor Swift podran celebrar després del concert. El canvi de nom de Glendale serà efectiu durant els dies en què l'artista es trobi a la ciutat. Així mateix, el centre comercial de la ciutat mostrarà missatges de benvinguda a la intèrpret i els restaurants locals adaptaran el seu menú per a l'ocasió, creant plats inspirats en Swift.

'The Eras Tour', la gira amb què Taylor Swift batrà tots els rècords

El passat mes de novembre de 2022, Taylor Swift va anunciar la seva gira mundial 'The Eras Tour', després de cinc anys anés dels escenaris. Després d'haver realitzat una gira el 2017 amb motiu del seu sisè àlbum d'estudi, 'Reputation', la intèrpret de 'Blank Space' va haver de cancel·lar la seva gira 'Lover Fest' el 2020 a causa de la pandèmia per Covid-19. Tanmateix, durant aquest temps d'absència als escenaris ha llançat tres reeixits àlbums: 'Folklore' i 'Evermore', ambdós en 2020, i 'Midnights' (2022), producció que es va convertir en l'àlbum més escoltat en la història de Spotify.

Per a la guanyadora del Grammy, 'The Eras Tour' és un homenatge als seus fans, que li han donat suport des dels seus inicis, així que aquesta gira és "un viatge per les eres musicals al llarg de la meva carrera (passat i present)", va escriure la cantant. A més, comptarà amb la participació d'artistes convidats amb qui compartirà alguns dels seus temes més reeixits, entre ells estan Paramore, Beabadoobee, Gayle, Phoebe Bridgers, Muna i Girl in Red. Taylor Swift realitzarà 52 concerts a totes les ciutats dels Estats Units, començant a Glendale i acabant a Los Angeles, Califòrnia, el proper mes d'agost. Després, la cantant donarà pas als seus concerts a Europa, tot i que encara no s'han confirmat ni els llocs ni les dates.