Al desembre semblava haver quedat tot clar. Shakira i Gerard Piqué van arribar a un acord definitiu en la seva separació sobre qui dels dos es quedaria la custòdia dels seus fills, Milan i Sasha. Van decidir que seria la colombiana la que es faria càrrec dels petits. I també van pactar que Shakira se'ls emportaria a Miami a començaments de gener.

No obstant això, aquestes clàusules hauran de ser revisades després que Shakira encara no hagi traslladat el seu domicili als Estats Units. La raó: el complicat estat de salut del seu pare, William Mebarak, a qui els metges li han recomanat que no faci viatges llargs.

Shakira continua 'atrapada' a Barcelona, però està al dia de tot

En aquest sentit, Shakira ha volgut flotar un avió medicalitzat per marxar definitivament als EUA. El seu desig passa per no ser ni un dia més a Barcelona. Tanmateix, els experts van assenyalar que ni tan sols així no era recomanable que el seu pare abandonés la ciutat comtal.

Shakira The Tonight Show Jimmy Fallon Youtube
Shakira The Tonight Show Jimmy Fallon / Youtube

Ara Shakira està 'atrapada' a la capital catalana, on conviu amb els seus fills. Uns Milan i Sasha que s'han convertit en els confidents de la cantant sobre tot el que passa en la vida del seu pare. Són els 'informadors' que té la de Barranquilla per estar al dia de tot el que tingui a veure amb la relació que manté Gerard Piqué i Clara Chía, i així poder deixar-los KO si arriba algun moment en què sigui necessari. Per exemple, si necessita fer ús d'alguna informació en el tancament d'alguns dels seus acords.

Shakira vol anar-se'n el pròxim 1 d'abril

La setmana passada Shakira va estar amb els seus fills al país nord-americà. La cantant i el productor argentí Bizarrap van actuar en el programa de televisió "The Tonight Show" que presenta Jimmy Fallon. Però la seva residència continua estant a Barcelona. Així mateix, segons assenyalen les Mamarazzi, les intencions de Shakira passen ara per fer la mudança definitiva el pròxim 1 d'abril. Tot dependrà de l'estat del seu pare.

Shakira amb els seus fills aeroport GTRES
Shakira amb els seus fills aeroport / GTRES

Val a dir en aquest sentit que Shakira i Piqué hauran de reformular alguns dels seus acords. Perquè la cantant i l'exfutbolista van acordar que Milan i Sasha estarien amb Gerard en els períodes vacacionals. És a dir, Setmana Santa, Nadal, Acció de Gràcies i part de l'estiu. Però si Shakira finalment se'n va d'Espanya l'1 d'abril, caurà en plena Setmana Santa, un període en què els joves han de ser amb Piqué.