La col·laboració entre Shakira i Bizarrap es va convertir en un èxit i al mateix temps en el centre de les polèmiques en ser un tema tan directe sobre les raons de la ruptura de la cantant amb la seva exparella, l'exfutbolista, Gerard Piqué.

Sabent això, no és estrany que 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon', un dels programes d'entrevistes més populars dels Estats Units (EUA), tingués l'interès d'entrevistar ambdós, una cosa a què tant l'argentí com la colombiana van accedir.

Durant el programa, els artistes van explicar tots els detalls de la seva col·laboració, com van arribar a contactar-se i fins i tot van presentar la Music Sessión #53 en viu. Per descomptat que l'entrevista va ser furor a tot el món, a tal punt en què la mateixa Adele va confessar que va veure l'actuació i li va enviar un missatge a Piqué.

Tal com recorda Mdz, el tema de Bizarrap i Shakira, que té incomptables missatges per a l'exparella de la colombiana, s'ha posicionat com un èxit rotund. De fet, les dues estrelles van rebre grans reconeixements per la cançó, entre els quals es destaquen 4 rècords Guinness: la cançó llatina més vista en YouTube en 24 hores i la pista llatina més ràpida a assolir 100 milions de reproduccions a la mateixa plataforma.

De la mateixa manera, la Music Sessión #53 es va posicionar com el tema llatí més reproduït en 24 hores a Spotify i la pista llatina més escoltada en una setmana a la mateixa plataforma.

Adele i l'actuació de Shakira

Encara que ja és de coneixement públic tot l'èxit que actualment posseeix la intèrpret colombiana, tanmateix, els seus fans han quedat sorpresos en conèixer que fins a la mateixa Adele va confessar haver vist l'aparició de Shakira i Bizarrap en el programa de televisió ja esmentat.

Però, el que més va donar de què parlar va ser la reacció de l'estrella britànica, ja que li va enviar un curiós missatge a l'exparella de la barranquillera. "Ah, ahir en la nit vaig veure la seva actuació (de Shakira) en el xou de Jimmy Fallon", va revelar Adele durant una presentació que va ser capturada per les càmeres i després va agregar entre rialles: "Oh, el seu exmarit està en problemes!".

Shakira i Adele
Shakira i Adele

Immediatament, el vídeo va començar a córrer per les xarxes socials i viralitzar-se, així que milions d'usuaris van comentar sobre això. "La reina del Regne Unit i la reina de Llatinoamèrica interactuant; guanyem, Adele és la dona més solidària de la indústria. Cada vegada que pren el nom d'una artista femenina, sempre és per elogiar-la", "estimem les dones donant suport a les dones!!!"els fanàtics de Shakira estimem a Adele", van ser alguns dels missatges que van escriure els cibernautes a Twitter, ressenya Mdz.

Gerard Piqué reacciona a la cançó de Shakira i Bizarrap

L'exfutbolista va visitar els estudis de Rac1 per conversar amb el periodista Jordi Basté, director i presentador del matinal radiofònic El món a RAC1, que el va qüestionar sobre si havia escoltat la cançó de la seva exparella, a la qual cosa Piqué va respondre: "No vull parlar del tema no crec que toc. Les persones tenim una responsabilitat, els que som pares, d'intentar protegir els teus fills. A partir d'allà cada un pren les decisions que creï oportunes". "L'únic que vull és que els meus fills estiguin bé", va agregar.