Shakira està passant un dels seus pitjors anys, i sembla no tenir final. El cap de setmana passat a Nova York se la va veure plorar en una confessió a una amiga. La cantant no ha superat encara la seva ruptura amb Piqué, i prova d'això són les seves indirectes en les seves últimes quatre cançons. És la primera vegada que a la colombiana li trenquen el cor, i a sobre amb una infidelitat, motiu pel qual s'ha sentit humiliada i traïda. Amb Antonio de la Rúa, la seva anterior relació, va ser ella que el va deixar.

Potser les seves dues últimes relacions són les més conegudes, però encara que han estat duradores, no han estat les úniques. Més breus han estat les que ha mantingut amb Osvaldo Ríos, que també va tenir un romanç amb Isabel Pantoja, Gustavo Gordillo, Óscar Ulloa o Óscar Pardo. Les seves experiències amoroses li han servit a la colombiana per compondre cançons. Moltes d'elles estan relacionades amb l'amor, o més aviat el desamor.

Shakira bailó en la Copa Davis : efe
Shakira bailó en la Copa Davis : efe

La relació més discreta va ser la primera de totes. En aquella època Shakira no era coneguda. Va ser quan tenia tan sols 12 anys i ja somiava ser artista, encara que les seves primeres cançons no van funcionar. En una entrevista que va concedir el 1999, quan encara lluïa el cabell negre i amb trenes, va confessar com els va comunicar als seus pares, amb qui sempre ha tingut una estreta relació, que estava enamorada per primera vegada.

Maite Delgado, la presentadora de l'espai, es va interessar per saber de primera mà si Shakira quan era adolescent prenia les seves pròpies decisions o les consensuava amb els seus pares. Ella mateixa. "Sempre he estat molt autònoma i molt independent en les decisions que prenc. Des que tinc 5 anys escullo que em poso de roba, i així ho he fet també amb tot el que hagi de veure amb la meva carrera artística", va explicar la cantant, que en aquell moment tenia 22 anys. I va afegir: "Ells no es fiquen ni en la meva vida professional ni en la meva vida sentimental. Sempre són el consell quan els necessito".

Shakira va confessar els seus pares amb 12 anys que estava enamorada

"Record que quan tenia 12 anys vaig tenir el meu primer xicot|nuvi. Jo li vaig dir al meu papa: 'M'agrada Òscar', era el meu veí, m'encantava i em moria per ell. El meu papa em va dir: 'Com t'agradarà Òscar si només tens 12 anys. Això no pot ser possible!'", va recordar entre rialles Shakira. Davant de la reacció del seu papa ella li va indicar: "Papi, què prefereixes? Què tingui un festeig amb ell d'amagat, o vols que vingui a la casa i tu|teu sàpigues el que està passant? I ell em va dir: 'Que vingui a la casa'".

Shakira sempre ha basat la relació amb els seus pares en la confiança. Ells preferien saber la veritat per poder perdonar-lo qualsevol ensopegades. "Nosaltres construïm una relació basada en la confiança i de molta amistat, em coneixen molt bé i jo els conec també, llavors no hi ha possibilitats mentides ni d'enganys. És com si fóssim una sola cosa, i precisament per això han confiat en mi i han deixat que jo vaig prendre les meves pròpies determinacions", va concloure|acabar.