Johnny Depp ja no serà més la cara del Capità Jack Sparrow a 'Pirates del Carib'. Disney va decidir treure l'actor de la famosa saga. Tanmateix, sembla que el personatge ja té substitut i es tracta de Dwayne Johnson, més ben conegut com 'La Roca', qui estaria en converses per substituir l'ex d'Amber Heard en la franquícia.

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson

Dwayne Johnson, 'La Roca', el nou Jack Sparrow

Segons el mitjà  'Giant Freakin Robot', La Roca podria ser l'actor principal i qui doni vida a l'icònic Jack Sparrow en el tercer spin-off de Pirates del Carib. Presumptament, a Disney volen incloure un canvi d'imatge en el recordat pirata, amb una de les estrelles més reconegudes de Hollywood. A més, Dwayne Johnson ja ha treballat amb Disney, ja que va ser coprotagonista amb Emily Blunt a Jungle Cruise, pel·lícula estrenada el 2021.

Un dels papers que li ha donat més fama a Johnny Depp és el Capità Jack Sparrow, en la franquícia de pel·lícules Pirates del Carib, que fins i tot li va donar a l'actor una nominació a l'Oscar. El productor de la franquícia, Jerry Bruckheimer, va confirmar recentment que Depp no participarà en els guions en els quals s'està treballant actualment per a una nova pel·lícula de la saga. L'actor, qui va interpretar el paper principal del Capità Jack Sparrow en la franquícia per a cinc pel·lícules, va quedar eliminat oficialment del reinici planificat el 2018, dies després que es publiqués el controvertit article d'opinió d'Amber Heard, en el Washington Post, en el qual es va descriure a si mateixa com a víctima d'abús domèstic, la qual cosa va ser "catastròfic" per a la carrera de l'actor i va coincidir amb la pèrdua d'un acord de 23 milions de dòlars per a una seqüela de 'Pirates del Carib'

Johnny Depp va presentar una demanda de 50 milions de dòlars contra la seva exparella per difamació, en un llarg i polèmic judici. Els seguidors de l'actor feien fila cada dia per veure a l'estrella de cinema arribar als jutjats. En finalitzar-ne unes de les sessions al jutjat de Fairfax, l'actor va sorprendre els seus fans en interpretar la llegendària veu del Capità Jack Sparrow, que es va fer famós per les seves actuacions en la franquícia de Disney. L'actor de 58 anys saludava els seus seguidors des de la finestra del seient posterior de la seva camioneta. Llavors algú va cridar: "Sempre seràs el nostre Capità Jack Sparrow!" Com a resposta, Depp va dir imitant la veu del seu personatge icònic: "Ell encara camina per allà. Ho veig de tant en tant. Apareix de tant en tant".

Johnny Depp  / Flickr
Johnny Depp / Flickr

El vídeo no va tardar a fer-se viral a totes les xarxes socials, ja que no hi ha dubte que el suport del gran públic a aquest icònic personatge de la famosa saga és gegantí. Els seguidors de l'actor continuen expressant la seva passió per la interpretació de Johnny Depp com a Jack Sparrow, declarant que "ningú no el substituirà mai". Fins i tot han iniciat una campanya a les xarxes per exigir que torni. Alguns seguidors mantenen l'esperança que Depp torni, tanmateix, ara sembla que Dwayne Johnson serà l'encarregat de donar-li vida a l'inoblidable pirata.