Rosalía va tancar la boca a molts dels seus detractors en els Grammy Llatí. Després de no aconseguir ni un sol premi en els EMA, va triomfar en aquest esdeveniment. Es va emportar el premi al Millor Disc de l'Any per Motomami. Per la gala van passar nombrosos artistes de talla internacional, així com també centenars de famosos que no es van voler perdre l'esdeveniment. Molts d'ells perquè se'ls veiés posant en el photocall, i d'altres perquè exercien de presentadors. És el cas de Georgina Rodríguez. La de Jaca va acudir com a presentadora, però el que no imaginava és que tindria una forta discussió amb la guanyadora de la nit, Rosalía.

La discussió es va originar suposadament perquè Rosalía no estava disposada a compartir el seu camerino amb la dona de Cristiano Ronaldo, problemes de dives. El cas és que Georgina Rodríguez havia de canviar-se de vestit en diverses ocasions i no li donava temps d'arribar fins al seu set privat i tornar a temps per a la següent intervenció, així que va demanar a l'organització de poder utilitzar el camerino de Rosalía. La cantant es va negar a compartir espais i la model es va enfurismar, tal i com ha detallat el programa de Sonsoles Ónega a Antena 3.

Georgina Rodríguez es queda sense el seu jet privat

Però no és l'únic contratemps que va patir Georgina Rodríguez. Sembla que aquest viatge no estava fet per a ella. Si ho arriba a saber renúncia a aquest compromís. Després de la seva discussió amb Georgina Rodríguez, li van comunicar que el seu jet privat no estaria disponible per tornar de Las Vegas a Manchester. Així que hauria d'utilitzar un vol comercial, però en primera. Això li va provocar un atac d'ansietat.

Són temps difícils per a Georgina Rodríguez, i és que Cristiano Ronaldo tampoc no passa per un bon moment amb el Manchester. Potser per aquesta raó va aprofitar per quedar-se uns dies més a Las Vegas i divertir-se juntament amb l'equip que sempre l'acompanya. Fins i tot va enviar un afectuós missatge al futbolista. El futbolista lusità apareixia a les pantalles de Times Square per enviar un missatge i els seus fans es dediquen a gravar l'escena il·lusionats.

Com és habitual, Georgina Rodríguez va compartir diversos moments a les seves xarxes socials amb els seus seguidors. Algunes fotografies a Las Vegas juntament amb seus amics fent una mica de turisme, a més va aprofitar per concedir una entrevista. D'altra banda, també va publicar la seva fotografia en el photocall dels Grammy. Amb el seu vestit blau cel de pedreria i transparències, la de Jaca va ser considerada una de les més elegants de la nit. La publicació acumula més de 3,5 milions de 'likes'.