L'any 2019, Kim Kardashian va anunciar que estava iniciant els seus estudis per graduar-se d'advocada. Tanmateix, no va aconseguir aprovar l'examen de primer any per a estudiants de Dret, segons va confessar ella mateixa al reality 'Keeping Up With the Kardashians'. Després, va suspendre l'examen per segona vegada, i ara la seva exparella, Kanye West, assegura que es tracta d'un sabotatge dins de la família, que impedeix a l'empresària avançar als seus estudis per convertir-se en advocada.

La primera vegada, Kim va confessar a les seves germanes com de preocupada que estava per haver suspès. Admetia que se sentia en un dilema, perquè volia tornar a presentar-se a l'examen de lleis, però no estava segura de voler dedicar tant temps a preparar-se, per presentar una segona prova. No obstant això, la propietària de la firma 'Skims' ho va tornar a intentar en una segona oportunitat, però va tornar a fallar, i fins i tot va obtenir una puntuació inferior que al primer intent. Al primer examen, l'empresària va obtenir 474 punts i en el segon va assolir només 463, més baix que el primer. Els estudiants requereixen 560 punts per aprovar els esmentats exàmens a la universitat.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

La celebritat ha estat assessorada pels experts Erin Haney i Jessica Jackson, per poder assolir la seva meta de titular-se com a advocada, per tal de seguir els passos del seu pare, l'advocat Robert Kardashian. Tanmateix, sembla que el camí acadèmic no ha estat tan lluminós com la televisió. "Encara estic a la facultat de Dret, em queden dos anys per acabar. El procés segueix el seu curs segons el previst i tinc molta feina per fer", va declarar l'empresària per a la revista 'Vogue'.

Però el retard universitari de Kim Kardashian obeeix a un sabotatge intern, segons ho ha revelat la seva exparella, Kanye West. El raper ha dit que hi ha moltes persones que s'oposen que la mare dels seus fills es converteixi en advocada. "Tenen un idiota entrenant a la meva esposa. Ella fallarà l'examen per tercera vegada. Hi ha persones que potser no la volen. Simplement no la volen! No volen que Kim Kardashian sigui advocada", va dir West.

kanye west wikimedia commons - David Shankbone

Kanye West

Argumenta que l'empresària té una influència important a la societat, i hi ha qui no li convé que impacti amb altres valors. "Saps el que passarà quan Kim Kardashian es converteixi en advocada? La camisa es posa una mica més alta, aquest escot es cobreix una mica més. Noies de 14 o 17 anys, que posen una mica, voldran convertir-se en advocades. Ella afecta a les persones d'aquesta manera", va assenyalar el raper.

Kim Kardashian i Kanye West van estar casats set anys, tenen quatre fills, i van anunciar la seva separació el desembre de l'any passat. Ambdós han d'acordar la custòdia de North de 7 anys, Saint de 5, Chicago de 3 i Psalm de 2. Però també hi ha en joc una fortuna de més de dos mil milions d'euros i quatre mansions, entre elles la familiar, que està valorada en uns quaranta milions.

Família Kardashian-West

Família Kardashian-West

Del clan Kardashian, només Kourtney va completar els seus estudis universitaris, i va obtenir una llicenciatura en arts teatrals. Kim ha estat preparant-se amb experts per poder aprovar l'examen que li permeti avançar, tanmateix, Kanye West insisteix que Kim Kardashian no té idea del sabotatge que li han fet, per impedir assoleixi el seu somni de convertir-se en advocada.