És una veritat universal que la moda és completament cíclica i les tendències, tard o d'hora, tornen. En aquest cas, la famosa socialité nord-americana Kim Kardashian ha decidit tornar a posar de moda un extravagant retoc al rostre, les temudes pestanyes de pota d'aranya.

Durant anys, s'ha evitat que les pestanyes tinguin una aparença grumollosa, i aquesta nova tendència pretén desafiar aquests principis del maquillatge, ja que les spider lashes o pestanyes d'aranya es caracteritzen per la seva aparença gruixuda i enganxosa, a causa de l'excessiva aplicació de la màscara de pestanyes. La més famosa de les Kardashian ha imposat la tendència amb un toc personal, ja que les seves pestanyes costoses no tenen aquesta textura viscosa.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

A la catifa vermella dels premis Oscar de l'any 2020, es va poder observar com aquesta moda anava deixant-se veure a poc a poc entre les celebritats, ja que l'actriu Lucy Boynton, parella de Rami Malek, i la cantant Janelle Monáe, van optar per aquest look per complementar el seu maquillatge. A més, també es va poder observar aquesta tendència en la desfilada de Lanvin, a la setmana de la moda de París de 2020, i a la campanya promocional de la màscara L'Obscur, de Gucci. Encara que ja ha passat algun temps, el cert és que Kim Kardashian ha decidit afegir-se a la tendència, i ha revolucionat per complet la internet, ja que, des dels anys 60, no s'havien posat tan de moda aquest tipus de pestanyes.

Fa alguns anys va estar de moda a Espanya, i a causa de la gran influència de l'ex de Kanye West al món de la moda, el més probable és que a partir d'ara s'hagin d'utilitzar unes 3 o 4 capes de màscara de pestanyes, per poder recrear el look de la celebritat, ja que ella s'ha convertit en sinònim d'estil i bellesa als últims anys.

Si bé és cert que la germana gran de Kylie Jenner utilitza extensions de pestanyes naturals i màscares d'alta gamma, de marques com Gucci, Tom Ford, Guerlain i Hourglass, el cert és que es poden replicar molt fàcilment en col·locar-se doble pestanya postissa en la línia de pestanya superior i dues capes de màscara, d'efecte volum, per a la línia de pestanya inferior, aconseguint així un efecte de pestanyes Twiggy (inspirat en la famosa model anglesa dels anys 60).

Publicació d'Instagram de Ash K Holm (@ash_kholm)

La famosa model i influencer ha lluït aquest extravagant estil a les seves recents participacions al programa nord-americà 'Saturday Night Live'. Malgrat que Kim Kardashian té molt talent a l'hora de maquillar-se, el cert és que prefereix que aquest tipus de look el realitzi la maquilladora professional Ash K Holm, que ha treballat amb artistes com Ariana Grande, Megan Fox i Katy Perry, ja que, si no es té prou destresa, es pogués veure com un look desordenat, realitzat amb una màscara seca a punt de caducar.