Tot i que encara no ha passat un any des de la separació de Kim Kardashian i Kanye West, les estrelles semblen intentar recuperar la seva vida sentimental per separat, amb altres personalitats bastant menors que ells.

Dies enrere, s'ha rumorejat molt sobre la possible relació entre Kim i l'estrella de 'Saturday Night Live', Pete Davidson, que és 14 anys menor que la celebritat. Pete va culminar el seu festeig amb Phoebe Dynevor, després d'haver estat també amb Kate Beckinsale i Ariana Grande. Va conèixer Kim a l'icònic programa de la televisió nord-americana i van protagonitzar un esquetx en el qual ambdós es van besar com a part del guió, però sembla que la química va traspassar la pantalla i ara se'ls ha vist a diverses sortides, on els paparazzis els han fotografiat amb posats molt propers.

Kim Kardashian i Pete Davidson

Kim Kardashian i Pete Davidson

Però ara també s'ha donat a conèixer una relació entre Kanye West i la model Vinetria de 22 anys, que treballa amb la firma Public Image Managment. Han estat vistos junts en el servei dominical religiós al qual assisteix West, en l'enregistrament d'una entrevista a Miami i també en jocs de bàsquet de Donda Academy, propietat de West, a Minneapolis, un projecte d'especial importància per al raper ja que el dedica a la seva mare.

Aquesta seria la segona relació pública de West des que Kim Kardashian iniciés els tràmits de divorci, ja que va estar sortint amb la model Irina Shayk durant algunes setmanes, encara que la relació no va funcionar, i als dos mesos van trencar. Ara, novament lluu acompanyat, però amb una model 22 anys menor que ell, ja que el raper va complir 44 anys el passat 8 de juny.

kanye west irina shayk

Kanye West i Irina Shayk

Vinetria és una model que sembla molt discreta a les seves xarxes socials ja que té poques publicacions. Segons el seu perfil, mesura 175 cm i té ulls verds. És molt prima i ha estat comparada amb una Barbie. El seu compte d'Instagram només inclou 12 publicacions, que van des d'una foto d'ella quan era nena fins a imatges darrere d'escena dels seus recents treballs com a model, fins ara summa gairebé 400.000 seguidors.

La notícia sobre el romanç de Kanye West amb Vinetria arriba gairebé alhora que Kim s'ha fet propera a Pete Davidson. Potser va ser per aquesta raó que el raper va deixar de seguir a la propietària de 'KKW Beauty' i 'Skims' a Instagram, encara que és la mare dels seus quatre fills.

Kanye West i la seva nova xicota|núvia

Kanye West i Vinetria

Aquest gest podria ser una clara reacció el West al possible romanç entre Kardashian i Davidson. "Tots en la família estan preocupats per com reaccionarà Kanye, si Kim continua passant temps amb Pete", va dir una font no identificada a un mitjà nord-americà. A una entrevista recent, West va dir que encara no ha vist els papers de divorci, per tant Kim "encara és la meva esposa" i va assegurar que els seus fills volen que tornin a estar junts.

Per això, les Kardashian estan preocupades per la reacció de Kanye West davant d'una relació entre Kim Kardashian i Pete Davidson. Tanmateix, el raper sembla que s'esforça per oblidar la celebritat i busca inspiració en joves amb qui pugui donar-li una nova oportunitat a cupit.