Tania Llasera ha decidit trencar el silenci sobre el declivi de 'Sálvame', assenyalant que no seria presentadora d'aquest programa, perquè "no seria fidel a si mateixa" si acceptés el lloc de Jorge Javier Vázquez, ja que no li ve de gust treballar en aquest tipus de format, encara que de moment el seu nom no ha sonat dins dels nous possibles col·laboradors del programa.

L'ex copresentadora de 'La Voz Kids' va assistir a una entrevista en el podcast 'Animales Humanos' per parlar sobre la publicació del seu nou llibre, titulat 'Mujer tenía que ser'. Enmig de la conversa, la bilbaina no va poder evitar donar les seves declaracions sobre 'Sálvame' i la crisi que viu actualment en no poder remuntar audiència per diversos factors. Entre ells hi ha l'emissió de la reeixida sèrie de ficció turca, 'Tierra Amarga', d'Antena 3, que ha superat en números al programa del cor de Mediaset en ser en el mateix horari.

En l'entrevista, la presentadora va assegurar el següent: "Salva'm' és un programa que ha fet moltíssim bé per les sobretaules. Ha fet molta companyia a moltíssimes senyores i senyors que són a casa, o a l'hospital. Fa una tasca social, és televisió en directe. És veritat que es ven molt foc, que al final és fum, això ho sabem tots", va començar dient.

"Crec que està en clar declivi i les audiències ho diuen. En part hi ha un esgotament de la societat per la mateixa fórmula, que porta funcionant molts anys," va assenyalar la presentadora, abans de revelar una dura realitat que, sense lloc a dubte, ha afectat tots els sectors de la societat. "Moltíssima gent ha mort per COVID, era un públic molt gran que ja no està, és al cel. Amb el 'Mediafest' estan intentant apel·lar a un públic més jove que és guai i tant de bo els funcioni", va agregar.

Tania Llasera rebutja rotundament ser presentadora o col·laboradora de 'Sálvame'

"Jo no el presentaria, perquè no és un format que em vingués de gust. No seria fidel a mi mateixa si presentés 'Sálvame'", va afirmar l'expresentadora de 'Resistiré, vale?'. Tanmateix, assenyala que no renega d'haver presentat programes amb formats similars en anys anteriors. "Però he presentat moltíssimes publicitats en 'Sálvame' i m'ha tocat fer moltes coses semblants. No estic en aquell moment i ara no ho faria, però en aquell moment ho vaig fer i tampoc no renegaré. Vaig ser molt feliç", va afegir la presentadora.

A més de Tania Llasera, els directius del programa també estan conscients de la crisi de popularitat per la que està passant actualment. Per aquesta raó, han decidit reformular una mica el concepte del programa, que s'ha mantingut igual des de la seva primera emissió el 2009. Davant d'aquesta situació, s'ha previst la integració de nous col·laboradors, la creació de nous espais i l'actualització del programa amb relació al format que venen manejant des de fa més d'una dècada, tenint en compte les tendències actuals al món de la televisió per atreure un públic més jove.