Tania Llasera és una cara famosa tot i que els espectadors no ubiquin on treballa exactament. És com Nuria Roca, Anna Simon o Marta Torné. Famoses per la cara i el nom, sempre tenen un forat a la TV. Llasera, basca de 42 anys, ha estat molts anys a Telecinco a programes com Fama a bailar, Vuélveme loca o La voz.

Va denunciar que la discriminaven per sobrepès i ara fa, precisament, un programa d'alimentació sana a TVE: Como sapiens. És la co-presentadora al costat de Miguel Ángel Muñoz, flamant vencedor de Masterchef Celebrity.

tania llasera TVE

Muñoz i Llasera a TVE

Llasera té cura d'un Instagram que segueixen 800 mil persones. Tan bon punt hi penja fotos naturals, com reflexions sobre la seva maternitat. Té dues criatures, Pepe i Lucía, del seu marit català, Gonzalo Villar. No acostuma a ensenyar-lo en imatges però és aquest atractiu i discret senyor d'ulleres:

tania llasera gonxzalo gtres

tania llasera marido gonzalo gtres

Gonzalo i Tania, GTRES

Es van casar ara fa nou anys, el 22 de setembre de 2012 i a les xarxes hi ha imatges de l'enllaç. Una cerimònia preciosa amb molts testimonis, flors i els amics catalans del nuvi. Una boda basca celebrada prop del mar però no a Bilbao, d'on és la núvia, sinó a l'Algarve portuguès.

Segons la seva cadena, Telecinco, "Un acto íntimo y emotivo junto a su entorno más cercano que pasó inadvertido ante los medios. La novia eligió para la ocasión un escote de pico y manga larga de tul que combinó con una tiara sobre su pelo corto. Por su parte, él llevó un discreto y elegante traje azul marino".

boda tania llasera

Com que Llasera està d'aniversari de noces ha compartit amb els fans unes imatges i reflexions d'aquell dia a Instastories:

"Me pongo nostálgica por la noche... 9 años. Tiara de mi abuela. Me maquillé yo misma, los fotógrafos fueron mis amigos y aunque nos casamos en una campa con vistas al mar, el convite fue en la playa. Las flores de las coronas eran frescas y ninguna flor blanca porque no me gustan mucho. La única foto con mi madre ese día. Me da pena. Se nos fue"

boda 1

boda 2

boda 3

Tania Llasera Instastories

Però la curiositat catalana de la boda basca amb nuvi català és molt habitual: el verset del padrí. A Catalunya el padrí del casament, amic del nuvi, porta el ram a la núvia i li llegeix un escrit, un vers o una nota emotiva quan li lliura el pom de flors abans d'entrar a la cerimònia. 

Ser padrí del nuvi és un ofici i els que ho han estat molts cops ho recorden amb emoció. La biscaïna Tania ignorava aquest costum de les bodes a Catalunya:

"Una tradición catalana (mi marido lo es): los amigos de mi chico me trajeron el ramo con un speech preparado... muy bonito"

tania llasera IG

Instastories Tania Llasera

Llasera emocionada com una toia. En català toia és ram de flors.