Jorge Javier Vázquez és un dels presentadors estrella de Telecinco, tanmateix el seu final és cada vegada més a prop. Fins fa uns anys el català s'ocupava de tots els programes i concursos del grup de comunicació, però des que va patir l'ictus el març de 2019, Paolo Vasile li ha tret càrrega. El de Badalona va tornar amb força a 'Sálvame' després de la marxa de presentadores i continua vinculat a 'Supervivientes', un reality que ha fet seu.

Després de la cancel·lació de 'GH', Telecinco no troba un reality que el pugui substituir. Totes les propostes han estat un absolut fracàs, i és que són més del mateix. Els espectadors estan cansats. No obstant això, Paolo Vasile segueix en la recerca incessant d'un concurs que torni a donar-los alegria. És la seva carta més important contra l'oferta de la competència.

The Farm
The Farm

El nou reality estarà presentat per Carlos Sobera

Mediaset posarà tota la carn a la graella de cara a la pròxima temporada televisiva. Recordem que aquest any, Telecinco ha perdut tots els mesos davant Antena 3, que es manté líder fins i tot a l'estiu. El setembre serà un mes d'estrenes en el grup de comunicació del directiu italià. Un dels programes que s'estrenaran de cara a la nova temporada serà 'Pesadilla en El Paraíso', adaptació del format 'The Farm', un programa que a Espanya es va emetre com 'La granja dels famosos' i 'Acorralats'.

Carlos Sobera
Carlos Sobera

Com ja va succeir amb 'Secret Story anònims', Jorge Javier Vázquez no estarà en aquest projecte. Telecinco vol apostar de nou per cares menys conegudes per al gran públic. No obstant això, comptarà amb un dels seus talismans dels últims anys, Carlos Sobera, qui va debutar amb èxit a 'Supervivientes' i s'ha convertit en el presentador amb la cotització més alta a Telecinco. Al basc l'acompanyarà Lara Álvarez, que aquest any no tindrà temps de descansar. Lara serà la presentadora principal i donarà cobertura al que passi en el reality, a més presentarà l'access prime time.