No ha arribat a Espanya i a Nacho Palau ja li plouen les ofertes de treball. És sabut que 'Supervivientes' és un d'aquells aparadors perfectes per tal de que alguns personatges que havien quedat en l'oblit mediàtic, es col·loquin de nou a la primera línia televisiva. És el cas, com diem, de Nacho Palau. L'exnòvio de Miguel Bosé ho està petant a Hondures i el seu pas a la final és més que merescut. L'audiència se l'estima molt i, encara que haurà de batre's a duel en un televot fratricida amb el seu homònim Ignacio de Borbón, Palau buscarà coronar-se com a campió de l'edició 2022 del reality de supervivència.

Nacho Palau - Telecinco
Nacho Palau - Telecinco

A part dels 200.000€ que aspira a guanyar dijous vinent en la finalíssima del concurs, Palau sap que quan obri el compte del banc veurà, com a mínim, cinc dígits. Els seus ingressos en aquests més de 90 dies a Cayo Paloma s'han multiplicat exponencialment i, amb ells, podrà anar-se'n de pintxos, tapes i entrepans de calamars per la capital d'Espanya. A més, s'assabentarà de noves ofertes de treball: no hi ha millor LinkedIn mediàtic que aparèixer en un concurs de telerealitat a Telecinco. A Sálvame el volen fitxar i ell és molt probable que acabi acceptant. No paguen malament... i ho necessiten per aixecar l'audiència.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nacho Palau (@nachopalau)

De fet, va ser el mateix Jorge Javier el que va acabar confirmant la notícia, encara que alguns es quedessin atònits. "El tindreu com a company en un futur", anunciava el presentador estrella de Telecinco al programa diari de 'Sálvame'. I és que saben que, quan li proposin al ex de Bosé en ferm i li posin el boli i el contracte perquè el valencià només hagi d'estampar la seva firma, Nacho donarà el "sí, vull". Ja ho va deixar entreveure fa unes setmanes a les platges hondurenyes, de fet: "Què perdo? No perdo res", s'esplaiava.

Indignació brutal a les xarxes

Com sempre, els internautes i seguidors de 'Sálvame' no van fallar a la seva cita amb l'app de l'ocellet. A Twitter es van esplaiar a gust, especialment un tal Vicente Villoria, que mostrava la seva tremenda indignació pel fitxatge de Nacho. "Serà que no hi ha periodistes a Espanya, que han de contractar Nacho Palau", tuitejava el televident, alhora que li atribuïa a Nacho que no tenia experiència com a tertulià televisiu.

Pipi Estrada - Telecinco (Salva'm)
Pipi Estrada - Telecinco (Salva'm)

Gens nou sota el sol: 'Sálvame' necessita rostres nous i fer el que sigui per aixecar l'audiència. Sembla impossible que recuperin els audímetres que marcaven antany, amb xifres estratosfèriques, però per intentar-ho no serà. Això sí, els esbroncs|batusses cada dia són més forçats: l'última de Carmen Borrego i Pipi Estrada sembla que no se la van creure ni ells mateixos. Com actors són pèssims, com showmans, del millor.