El 1994, Quentin Tarantino va dirigir una de les pel·lícules més icòniques de la indústria del cinema: 'Pulp Fiction'. Gràcies a la brillant interpretació dels seus protagonistes i la trama del film, aquesta producció es va convertir en una de les cintes més destacades de la filmografia de Tarantino en haver guanyat el Oscar en la categoria de 'Millor Guió Original'. El repartiment va comptar amb estrelles de luxe com Samuel L. Jackson, John Travolta, Uma Thurman, Harvey Keitel i Bruce Willis. Tanmateix, gràcies a una llista que s'ha viralitzat ràpidament a les xarxes socials, s'ha donat a conèixer la notícia que aquest repartiment va poder haver comptat amb la participació de Johnny Depp. I encara que aquesta elecció hagués estat del grat de milions de persones, el propi Tarantino ha explicat el veritable motiu de l'absència de Depp en aquest film.

Fa alguns dies, Quentin Tarantino va parlar sobre la "llista de desitjos" dels actors que ell estimava que formessin part de l'elenc de 'Pulp Fiction', revelant que va ser ell mateix aquell que va rebutjar la idea que Johnny Depp interpretés a un dels personatges. En la llista es podia veure que l'actor de 'Piratas del Caribe' era la segona opció per interpretar 'Pumpkin', darrere de l'actor Tim Roth, que va acabar quedant-se amb el paper.

"A Internet estan parlant sobre la meva llista de desitjos de l'elenc de Pulp Fiction. No sabia exactament qui volia que fes aquest o aquell paper, així que vaig escriure una llista gegant amb un munt de noms", va començar explicant Tarantino en una conversa en el podcast '2 Bears, 1 Cave'. "Volia que tots fossin aprovats prèviament i no sabia si anava a funcionar, si m'agradaria vibrar amb la persona o fins i tot si faria un bon treball. Però volia que els aprovessin. Està una mica per tots costats, però aquesta era la idea. Volia poder explorar-ho i anar per tots costats, però també soc molt obstinat", va afegir el cineasta, explicant una mica la seva modalitat de treball a l'hora de triar l'elenc de les seves produccions.

Tarantino en una guerra amb el seu estudi per culpa de Johnny Depp

Durant la xerrada, el prestigiós director va revelar que va ser durament qüestionat per l'estudi quan va presentar els seus noms, ja que ell va indicar que preferia Tim Roth en lloc de Depp per al paper de Pumpkin, ja que ja havia treballat prèviament amb ell en 'Reservoir Dogs'. No obstant això, l'estudi de producció li va dir a Tarantino que no li oferirien el paper a Roth fins que els altres actors rebutgessin la proposta.

Davant d'aquesta negativa, Tarantino va defensar la seva posició i els va preguntar: "Creuen que Johnny Depp interpretant el paper de Pumpkin en aquesta pel·lícula, que és l'escena inicial i l'escena final, això és tot, creuen que això agregarà tant a la recaptació?" al que el productor va respondre: "No afegirà un centau, però em faria sentir millor". Finalment, Tarantino va sortir-se amb la seva i Johnny Depp no va formar part d'aquest clàssic del cinema.