El 2018, Lady Gaga va sorprendre tots els seus fans en demostrar el seu talent interpretatiu. Després d'haver estat guardonada amb els principals premis de la indústria musical, la 'Mother Monster' va aconseguir convertir-se en la primera dona en guanyar un Oscar, un BAFTA, un Globus d'Or i un Grammy el mateix any per la seva interpretació de 'Shallow' a la pel·lícula 'Ha nacido una estrella'. Tanmateix, aquesta història va poder haver estat diferent, ja que aquest paper havia estat pensat per a Beyoncé, però el seu embaràs la va allunyar del que podria haver estat el seu primer Oscar.

En el quart remake d'aquesta història, Lady Gaga i Bradley Cooper es van encarregar de donar-li vida als personatges principals de la trama, Ally i Jackson, respectivament. La química entre ells va superar totes les expectatives, a tal punt que els rumors d'un veritable romanç entre ells no van tardar a viralitzar-se a totes les xarxes socials i els mitjans de comunicació. Tanmateix, el nom de Lady Gaga no va ser el primer que se li va ocórrer al productor Billy Gerber quan va començar a treballar en el projecte el 2011.

D'acord amb el productor, l'artista que s'encarregaria de donar-li vida a Ally a la gran pantalla no seria Lady Gaga, sinó Beyoncé, qui ja havia tingut una participació memorable en la pel·lícula 'Soñadoras' (2006), la pel·lícula més nominada als Premis Oscar d'aquell any, i en qui Beyoncé va rebre una nominació en la categoria de 'Millor Actriu de Comèdia o Musical' als Globus d'Or.

Aquesta versió d'Ha nacido una estrella' amb Beyoncé anava a ser dirigida per Clint Eastwood, però al final tot va acabar sent un projecte que no es va materialitzar i que va estar ocult en un calaix fins que Bradley Cooper va decidir recuperar-la i fer d'ella una veritable obra magistral. En una entrevista amb 'The Hollywood Reporter', Billy Gerber va revelar el següent: "Vaig trucar a l'agent de Beyoncé, ella va venir, va conèixer Clint, i jo mentre estava allà assegut veient com un moment històric estava per venir. Però no va ser així. El negoci cinematogràfic és així". Durant les converses per a la pel·lícula, Beyoncé va quedar embarassada de la seva primera filla, Blue Ivy, fruit del seu matrimoni amb el raper Jay-Z. A causa d'això, Eastwood va prendre la decisió d'abandonar el projecte i es va dedicar a la direcció de la pel·lícula 'Jersey Boys'. D'aquesta manera, Beyoncé va deixar de lluitar pel seu primer Oscar, donant-li l'oportunitat a Lady Gaga.

L'enorme llista d'actors que va poder haver protagonitzat 'Ha nacido una estrella'

Quan Bradley Cooper va assumir la direcció del film, la seva idea no era protagonitzar la pel·lícula. L'actor volia contractar un músic real, per la qual cosa la seva primera opció va ser Jack White, exlíder de 'The White Stripes'. Will Smith i Jennifer López també van ser considerats per a aquest film.

Per la seva part, Clint Eastwood estava segur que estimava Beyoncé com Ally, però tenia una enorme llista de possibles candidats per interpretar Jack, entre ells: Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Hugh Jackman, Johnny Depp, Russell Crowe, Eminem, Tom Cruise i fins i tot el mateix Bradley Cooper.