La història sobre la ruptura de Piqué i Shakira continua omplint hores de programes i pàgines de revistes del cor a tot el món. La cantant és admirada a diversos països, especialment en el seu propi, Colòmbia, on sempre s'ha sentit molt estimada. En tot moment li han demostrat el seu suport i en aquesta ocasió no anava a ser menys.

Shakira passa per un dels pitjors moments de la seva vida. La colombiana i el català van anunciar la seva ruptura a començaments del mes de juny. Després de setmanes d'especulacions va ser Piqué qui va obligar Shakira ha emetre un comunicat a través de les seves xarxes socials. El central del Barça volia fer la seva vida com a solter sense haver d'amagar-se de les càmeres. Per al futbolista la seva relació amb la mare dels seus fills està trencada. Després del seu viatge familiar a Orlando li va comunicar a la de Barranquilla que ja no sentia res per ella.

Shakira i Piqué pugen la temperatura a Halloween
Shakira i Piqué pugen la temperatura a Halloween

Trencada de dolor Shakira va intentar salvar la seva relació per tots els mitjans. Va proposar a Piqué d'anar a teràpia de parella, però aquest no va acceptar. També li va demanar de tornar fins i tot en dues ocasions posant l'estabilitat dels nens pel mig, i ni encara així. El català ja pensa en una altra persona. El seu cor podria estar ocupat per una jove catalana de 22 anys que respon a les inicials C.C i que hauria conegut mitjançant el seu company d'equip i de festa, Riqui Puig.

Colòmbia dona suport a Shakira

En les últimes fotografies que s'han publicat sobre l'artista se la pot veure amb el rostre visiblement seriós i destrossat. Shakira està molt malament. A Colòmbia li brinden tot el seu suport i pensen declarar a Gerard Piqué "persona non grata". El futbolista només va visitar el país de la mare dels seus fills en una ocasió. Es confirma així la tendència a la baixa de la imatge del jugador per Barranquilla i voltants.

els pares de Shakira
els pares de Shakira

Encara que Shakira està dolguda per aquesta ruptura, s'està beneficiant en la seva carrera professional. Les seves últimes cançons, especialment la que hauria dedicat a Gerard Piqué, són tot un èxit en reproduccions. 'Et felicito' és número u des de fa setmanes a Youtube i en totes les llistes internacionals. A més, supera ja les 174 milions de reproduccions.