Karol G ha intentat gravar un tema amb Shakira i la seva compatriota colombiana no va voler? La intèrpret de "Provenza" ha explicat com han succeït les coses sobre l'intent fallit per dur a terme aquesta col·laboració.

Durant una entrevista amb MoluscoTV transmesa per YouTube, la cantant colombiana Carolina Giraldo Navarro popularment coneguda com Karol G, ha deixat clar que admira al seu compatriota Shakira, per tant, va buscar a l'estrella per gravar la cançó "Punto G" en conjunt, però aquesta es va negar. Malgrat la negativa, Karol va assegurar que la continua admirant i va afirmar que en un futur tornarà a "tocar la porta" quan consideri que la cançó sigui l'adequada.

Shakira somriu GTRES
Shakira

"Si el dia de demà jo tinc una altra cançó que sento que és per fer-la amb ella al meu cor, torno a tocar la porta. No estic molesta ni tinc sentiments negatius en contra de Shakira", va manifestar l'artista. També, va revelar que la resposta que va rebre per part de la disquera de l'exdona de Gerard Piqué va ser un no: "No dic que va ser ella i no vol cantar amb mi, no, al seu equip a la seva disquera, al més proper que vam poder arribar enviem la cançó i no es va donar". Així mateix, va explicar que no li va fer por contactar a la barranquillera. "Així com un dia la hi vaig contactar amb Nicki Minaj i em va dir que sí, li vaig enviar un DM i em va dir que sí, així de fàcil... Què era el pitjor que em podia passar?", va relatar.

Oportunitats a nous artistes

Encara que l'exponent del reggaeton va emfatitzar que no hi ha ressentiments cap a Shakira per negar-se a interpretar el tema a duo, va destacar que el seu col·lega, així com ho va fer en algun moment el també cantant, Daddy Yankee, podria donar-li l'oportunitat i col·laborar amb joves artistes. "No estic dient que soc al seu nivell, però Daddy Yankee ens va ensenyar que els artistes més grans també els donen l'oportunitat a nous artistes perquè és el que ve, llavors no em va donar ensurt tocar la porta", va comentar.

D'altra banda, va dir que tant Shakira com Jennifer López són famoses que són en un nivell superior, argumentant que elles han destacat en diversos aspectes de l'espectacle, el que espera assolir en algun moment.