No és un secret per a ningú que més d'una vegada se'ls ha acusat al clan Kardashian d'alterar les seves fotografies per lluir una mica més refinades i estilitzades. En aquesta oportunitat, una de les germanes torna a protagonitzar aquest escàndol. Es tracta de Khloe Kardashian qui va publicar una sèrie de fotografies on se la veu lluint un minivestit platejat de Dolce & Gabbana que destacava les seves corbes, cabell en rínxols i talons de color negre.

La celebritat va publicar el carrusel de fotos a través del seu compte d'Instagram, i, encara que ha rebut més de 20 mil likes, la veritat és que els seus milions de seguidors li van fer crítiques al notar que la part superior de la seva cuixa tenia una corba còncava irreal, igual com el seu braç, cuixes i cintura, que tenien un aspecte estrany.

Però, no va passar gaire temps quan la també empresària es va donar compte del seu error i immediatament va optar per esborrar les imatges del seu popular compte, que ja compta amb 297 milions de followers.

L'acció no li va valer de res, ja que encara que va eliminar les fotos del seu perfil, alguns usuaris es van assegurar de prendre'l screenshots a les polèmiques fotos que Khloé va publicar amb motiu de la festa d'aniversari de les seves amigues Malka i Khadijah Haqq, tal com indica People en Espanyol en el seu lloc web.

 

 

Els internautes no van tardar a fer comentari sobre això i van omplir les xarxes socials de missatges opinant sobre el que havia fet la germana de Kim i Kourtney. "Molt boniques i tot, però per força volen cintura i darrere, encara que surti torçat en Photoshop", "Elles són un photoshop constant, res no és real", "Les cirurgies no han estat suficients", "quin és la mania de voler fer creure que són perfectes?", són alguns dels comentaris que es poden llegir sobre el tema.

D'altra banda, Khloé Kardashian també es va convertir en tendència en xarxes en mostrar el rostre del seu segon fill amb Tristan, que va néixer el passat 5 d'agost.

Segon fill de Khloé Kardashian i Tristan Thompson

Després del naixement del seu segon fill, un home concebut per gestació subrogada, els seus papes havien evitat mostrar-lo en xarxes socials, una cosa molt contrària a com han manipulat la imatge de la seva filla gran, True, qui sol aparèixer a les seves plataformes digitals amb freqüència.

Tanmateix, a la mateixa xarxa social ja esmentada anteriorment, la famosa va postejar el passat 13 de març un retrat familiar al costat de l'esportista Tristan Thompson, els seus fills i altres integrants de la família.

"Feliç aniversari Tristan! Ets el millor pare, germà i oncle. La teva atenció, balls ximples, abraçades, cants mentre anem al carro, rituals a l'hora de dormir, la manera en què ets allà per a ells. Totes aquestes coses signifiquen més del que algun dia sabràs per a la teva família de petits", va ser el missatge que va acompanyar la publicació.

En la primera imatge es pot apreciar a l'atleta i a True mirant amb afecte al nadó, mentre que l'altra imatge mostra a pare i fill mirant-se fixament, com volent intercanviar un petó.