Abans de culminar el 2022, Khloé Kardashian va publicar una sèrie de missatges críptics en les seves històries d'Instagram a tall de catarsi. L'estrella de 'The Kardashians' va decidir reflexionar sobre tots els desafiaments als quals es va enfrontar aquest últim any, sobretot tenint en compte que fa tan sols uns mesos va revelar que seria mare per segona vegada juntament amb la seva exparella, Tristan Thompson, que va assumir públicament que l'havia enganyat amb la seva entrenadora personal, Maralee Nichols.

Demostrant la seva força i el seu apoderament, la CEO de 'Good American' va explicar a les seves xarxes socials que s'havia enfrontat a una versió desconeguda de si mateixa, però finalment va superar totes les adversitats. "Aquest any vaig conèixer la versió més trencada de mi, però també la més forta", va escriure en una publicació. "Amor, que les llàgrimes que vas plorar el 2022 reguin les llavors que estàs plantant el 2023", deia una altra de les seves històries d'Instagram.

Khloé Kardashian li envia un fort missatge a la seva exparella a un any d'haver acabat amb ell

En un tercer missatge, Khloé Kardashian va deixar entreveure que va aconseguir conèixer la seva veritable fortalesa en quedar-se sola amb els seus dos fills, ja que fa un any va explotar el pitjor escàndol d'infidelitat de la seva llavors parella, Tristan Thompson, pare dels seus dos fills. "Estar només té un poder que molt pocs poden manejar", va dir. Fa exactament un any es va donar a conèixer la notícia que Maralee Nichols, entrenadora personal de Tristan Thompson, havia presentat una demanda per manutenció infantil i paternitat al jugador de l'NBA. Quan les proves de l'ADN van confirmar que Thompson sí que era el pare del fill de Nichols, el jugador de bàsquet va decidir assumir la seva responsabilitat públicament i li va demanar perdó a Khloé. Tanmateix, el que ningú no sabia en aquell moment és que Khloé i Tristan havien recorregut a la gestació subrogada per tenir un segon fill i ja havien implantat un embrió. Aquesta informació es va donar a conèixer en l'estrena de la segona temporada de 'The Kardashians', sorprenent tots amb el naixement del seu nadó.

En aquell moment, els fans de Koko van inundar les seves xarxes socials amb paraules d'ànim i amor. "Malgrat els meus dubtes sobre mirar [els missatges], estic tan agraïda d'haver-ho fet! Mai no havia vist tant amor, amabilitat i empatia en molt temps a les xarxes socials. Gràcies a tots per ser amables, solidaris i amorosos. Gràcies per ser amables i comprensius", va expressar la socialité després de l'estrena de l'episodi.

Tristan Thompson va enganyar Khloé Kardashian durant més de cinc mesos

D'acord amb les declaracions de Maralee Nichols, ella va mantenir un romanç amb Thompson durant un "cinc mesos" abans de l'aniversari número 30 de l'atleta. I encara que si bé és cert que ell va negar les acusacions, temps més tard va haver d'assumir la seva responsabilitat després que les proves de paternitat demostressin que ell és el pare de Theo, un nadó que ja va complir el seu primer any i que es va convertir en el mig germà dels seus dos fills amb Khloé Kardashian.